Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Mama mojego chłopaka ma urodziny. Wypada kupic kwiaty ode mnie??

Polecane posty

Gość kup mi te kwiatki
Twoja teściowa in spe :D

Gość eddeekk
to zależy jak długo jesteś z jej synem, jak dobrze znasz jego matkę, ile masz lat, czy cie zaprosiła na swoje urodziny...itd

rok jestem z nim. Mam 19 lat. Zaprosiła mnie na urodziny. Moj chlopak mowi, ze kupic cos i da od nas razem, ale chce tez cos dolozyc, to bedzie milo jak przyniose kwiatki ??

Gość moim zdankiembn
pewnie, nawet prawdziwy ze tak powiem bukiecik, np ko9nwalii:) albo cos takiego

Gość czarny kotekPP
pewnie:) mozesz kupić jakiś bukiet, jej napewno zrobi sie miło:)

a no bo tak nie byłam pewna kwiatki od dziewczyny ale wlasciwie macie racje. W koncu jacys normalni ludzie sie odezwali, dzieki te konwalie dobry pomysł bo zastanawiałam sie jakie wybrac. dziękuję;)

Jeżeli Twój facet mieszka z matką, to możesz jej kupić coś, czym będzie go mogła gonić do domowych obowiązków, możesz ją tym rozbawić. Kwiatki to bardzo fajna sprawa, ale jeżeli jest nauczycielką albo pielęgniarką, to one bywają wyczulone na dostawanie kwiatków, czasem bardzo nie lubią ;) Można jakąś dobrą kawę, albo butelkę dobrego wina na te urodziny. A tak swoją drogą, to kiedyś kupiłem matce laski, z którą(z laską, nie z matką :P) się spotykałem prezent na dzień matki. Była tak zbita z tropu, że aż zapytała co się stało. Ja jej na to, że jak to? Że przecież to ostatni dzień matki, że potem przecież dzień babci. Zrobiło jej się słabo ;))))

hehe nieźle. ;) nie no ludzie to są za mocni, chce sie byc miłym a tu takie cos nie ;p

dobra dzięki za opinie. Lecę do kwiaciarni bo potem nie będę mieć czasu . Miłego dnia wszystkim