Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratatata12

dlaczego facet, który nie kochał cierpi po rozstaniu???

Polecane posty

Gość sratatata12

no własnie dlaczego, a w dodatku sam zakończył związek...

Gość sratatata12
anyone?

Gość Pfffffffff
Bo pewnie porzucona kobieta ułożyła sobie życie, a facet nie może przeżyć tego, że ona nie rozpacza i nie podcina sobie żył..

Gość gramolec
moze kochal?

Gość swieczka humoreska
bo mu zal, ze sobie ukladasz zycie bez niego

Gość poniwewaz
jest to pies ogrodnika i nie moze przyjac do wiadomosci,ze tobie jest tak dobrze a on nie moze ulozyc sobie zycia i scierpial juz od cierpienia

Gość sratatata12
no tak, pies ogrodnika, ale niby dlaczego cierpi? nie rozumiem. powinien sie raczej cieszyc, ze juz sie mnie pozbyl i moze sie bawic ile wlezie. a tu potrzebuje wsparcia kolegow i wyplakiwania sie na ramieniu. nic z tego nie kumam. a facet ktory kocha, nie zostawia...

Gość gość
Bylem z dziewczyna 9 lat, Mam 25lat ona o rok mlodsza. Co prawda nasz zwiazek nalezal do burzliwych, rozstawalismy sie chyba z 5 razy, mimo wsyztsko zawsze ja kochalem. Ktoregos wieczoru doszlo do klotni i rozstalismy sie mimo iz moja partnerka mowila ze tez tego nie chce,ale wiadomo w nerwach rozne rzeczy sie robi....ja nastepnego dnia juz zalowalem. Ona nie chciała już powrotu. Zacząłem robić wszystko by ją odzyskać, jednak wszystko na nic…. Zdecydowałem się w końcu na urok miłosny ( u zachwalanego tu perun72@interia.pl) i w końcu powróciliśmy do siebie…. Układa się nam kapitalnie, jesteśmy szczęsliwi jak nigdy.