Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asmutnymamhumordziś

siedzę sobie i myślę...

Polecane posty

Gość asmutnymamhumordziś

że człowiek musi całe życie sam myśleć, ale co zrobić jak ma DEBILNYCH rodziców? W sumie całe życie , że to 2 debile, ale co z pracą? Jak 10 letnie dziecko ma zadecydować co ma robić, żeby w przyszłości mieć pracę? Nie wiem. Jeszcze na wsi. Przecież to bez sensu. A gdyby mój ojciec nie był takim egoistą to w tej pierdolonej w łeb Polsce przynajmniej bym miała doktorat , a tak mnie zwykłe świry zniszczyły do końca. Bo tu się liczy INTELIGENCJA. Boże - ale inteligencja. Gówno na gównie wszędzie. Nie umiem juz za tym nadążyć. Za ta INTELIGENCJĄ. Bo jestem mało inteligentna. Chcecie kradzione stringi czerwone? Tak przy okazji pytam... koszty wysyłki...

Gość asmutnymamhumordziś
Powiem wam, że gdybym miała swój mały kramik to bym tam sprzedawała WYŁĄCZNIE stringi. Naprawdę. I to same czerwone. Nie wiem czemu. Wszystko dziś mi się tak kojarzy w Polsce. A najbardziej na górze... Nie wiem czemu... no staniki też mogę sprzedawać. Ale też tylko czerwone do tych stringów. I w ogóle wszystko czerwone. Czerwone kapelusze? też.

Gość tomaszzz
a ty chcesz moje rózowe stringi ?

Gość ło matkooooooooooooooooooooo
to znowu ta swirnięta:0

Gość asmutnymamhumordziś
Nie. TYLKO czerwone. Naprawdę. A jak ja się tu pogorszyłam to w ogóle szkoda słów... Ostatnie normalne jakieś plany to miałam jak miałam 10 latek chyba, później już coraz gorzej. Coraz więcej lasu i komuny... ale nie zwariowałam do dziś... niemniej... ale nigdy wam nie powiem jakie miałam marzenia. NORMALNE w każdym razie. Po pierwsze jednak musiałabym mieszkać w mieście. A tu? :( Ja już tu nie mogę po prostu jacy wy jesteście chorzy w głowę :(

Gość asmutnymamhumordziś
Przecież napisałam, że chcę SPRZEDAWAĆ czerwone stringi a nie nie wiem co robić. A tu macie piosenkę - może to ostatnia normalna piosenka po niemiecku jaką słyszałam... ? No bo kto tam ma 20 dzieci... http://www.youtube.com/watch?v=gMqIuAJ92tM

Gość asmutnymamhumordziś
Ale fajnie tak sobie żyć normalnie, nie? Ja nigdy nie miałam normalnego życia. Nigdy w sumie. Zawsze do miasta. A tak sobie żyć w mieście i na miejscu wszystko. Zawsze tylko te chore umysłowo dojazdy , które mnie wykańczały. Ale to się wszystkim podobało. Tylko nie mnie jakoś. Nie wiem...

Gość asmutnymamhumordziś
Powiem wam jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mają normalne rodziny. ja już nigdy nie będę wiedzieć co to jest normalna rodzina bo jestem z nienormalnej rodziny. I trudno. Ale zawsze zostanie mi uraz do rodziców, że to przez nich i dlatego więcej nie chcę ich widzieć. Ani mieszkania, ani wykształcenia, ani pracy, ANI RODZINY przez nich nie mam. Niczego. Mogli mnie już naprawde zostawić w spokoju w wieku lat 20. Nie wiem - co to za jacyś tyrani. Dobrze, że nie mają pistoletu bo by mnie zastrzelili, a co by to dało? Mnie to odpowiada w tym momencie i tyle.

Gość asmutnymamhumordziś
Teraz mam tak, że własny brat, który zgłupiał w Polsce przywaliłby mi w warz za to co tu piszę. Bo mnie okrada ze swoją dziwkarską żoną. Ale jak mnie uderzy to mu oddam WIDŁAMI. I wiem że mu przedziurawię dupę tymi widłami. Bo mam rację tu jak 150 i tyle wam powiem. Więc lepiej niech uważa to ZERO.

Gość asmutnymamhumordziś
Zero nie wiadomo skąd . Z lasu. Obłudne, zakłamane, SZYDERCZE zero. On już zdurniał doszczętnie przy tych głupich Polokach, a ja na to musze patrzeć. Daremna durnota. Jeszcze mnie tu wszyscy popamiętają. :(

Gość ło matkooooooooooooooooooooo
lecz sie debilko:)

Gość asmutnymamhumordziś
Dupę i chuja mu przebiję - z tyłu dupą mu wyjdzie. A tobie też ty złodziejska kurwo :(

Gość asmutnymamhumordziś
Jedyne co mogę dla was zrobić - WRĘCZ MUSZĘ to pomodlić się. Ale ponieważ przez was zbiedniałam, zgłupiałam i w ogóle... omal nie zwariowałam to już więcej nie zrobię nic więcej. Ze strachu przed potworami. I każdemu polecam to samo. A tym samym się poprawiam na odległość i UKULTURALNIAM. Naprawdę. Bo tak jest!

Gość asmutnymamhumordziś
Przez takich to tylko do piekła można iść więc czego się można spodziewać tu za pomoc, nie? Już nieraz pomagałam wszystkim i jako zapłata - policzek. Bo mam za dobre serce. No to teraz UCIECZKA. Po 4 latach TORTUR. W sumie 9. A wcześniej też nie lepiej... :(

Gość gfgfgfgf
ale o co ci konkretnie sie rozchodzi sie sie?