Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizująca

skutecznosć escapelle

Polecane posty

Gość schizująca

Przyjęłam escapelle 3 godziny po stosunku, w trakcie którego pękła prezerwatywa. Nie było we mnie wytrysku, bo się od razu zorientowaliśmy. To był 10 dzień cyklu, a cykle mam 28 dniowe, więc był płodny. Dzisiaj minęło prawie 6 dni od przyjecia tabletki , a ja nie mam żadnych objawów, tzn ani plamienia, ani bólu brzucha itp. Jedyne co zauważyłam, to trochę gęstego białego śluzu, takiego jak zwykle przed okresem jest. Proszę powiedzcie, czy w mojej sytuacji jest prawdopodobieństwo ciąży? Mój chlopak uważa, że niepotrzebnie się martwię, ale to jest silniejesze ode mnie.Proszę o jakąś odpowiedź.

Gość to nie ciąza
w ciążę nie zajdziesz, nie ma takiej mozliwości, okres ci się spóźni nawet dwa tygodnie

Gość schizująca
Dzięki, trochę podniosłaś mnie na duchu. mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. Jedyne czego sie obawiam, to skutki uboczne escapelle. Tyle sie o nich naczytałam...

Gość mozesz zrobic
test ciazowy w dniu spodziewanej miesiaczki, to cie troche uspokoi

Gość tak_tak_tak
ja bym co do tego , ze po escapelle nie mozesz byc ciazy - nie byla pewna. Wszystko zalezy kiedy sie zdarzy wpadka - bo jesli doszlo juz do zaplodnienia to o kant dupy mozna obic escapelle. Pomimo zapewnien i logiki.. Ja jestem wlasnie w 6 tyg ciazy po zarzyciu escapelle. 80zl w plecy. Ale wzielam 2 dobie po wpadce. Niestety weekend sie trafil.