Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bardzo smutna24

Co sądzisz o tym co powiedziala kuzynka?? Szczerze mówiąc jest mi smutno!!!

Polecane posty

Gość jestem bardzo smutna24

Pisze do kuzynki na gadu gadu ( dodam ze ostatnio zaczelam bywac na niewidocznym). I ona do mnie pisze tak: zrób się na widocznym, albo nie bedziemy rozmawialy. Oto cała rozmowa: Paulina 14:54:38 zrob sie na widocznna Paulina 14:54:41 bo inaczej nie gadamy Paulina 14:54:47 to moje nowe zasady Ja 14:54:57 czemu Paulina 14:55:22 bo bez sensu ze moi znajomi ciagle siedza na nw i nigdy nie wiem kto jest dostepny i sama musze sie wlaczyc Paulina 14:55:28 niech kazdy sie wlaczy to bedzie wiuadomo Ja 14:55:45 no ale nikt nie chce. ja tez nie chce Paulina 14:56:13 to ja sie wylaczam i uznajmu ze mnie tez nie ma Paulina 14:56:16 zeby bylo fai Paulina 14:56:17 r Ja 14:56:28 nie rozumiem cie Ja 14:57:00 to tak samo jak ktos by ci powiedzial ze masz odblokowac swoje klasy bo inaczej cie wykasuje ze znajomyh na naszej klasie,. Paulina 14:57:17 jakie klasy Ja 14:57:38 no klasy do ktoruch chodzilas. Paulina 14:57:49 ja nie uzywam tegio Ja 14:57:52 nie mozna stawiac ludziom warunkow. Ja 14:58:02 przeciez kazdy ma prawo wyboru. Paulina 14:58:06 ja nie stawiam Paulina 14:58:10 ja mam tylko sweoje zasady Dodam ze jest mi smutno ze tak mnie potraktowala i stawia takie warunki. Obawiam sie ze juz nigdy nie porozmawiamy bo ja nie chce byc widoczna.

Gość Prokuratorrr
Nie wolno upubliczniać prywatnej rozmowy na bez zgody obu stron. Skierowałem przeciwko pani akt oskarżenia, może się pani spodziewać naszej interwencji jutro w okolicy 6:00 rano.

Gość Prokuratorrr
Gwoli ścisłości interwencji w pani miejscu zamieszkania rzecz jasna

Gość rowerek pan rowe
ale debil ci napisal jakis. Co do kuzynki to jakas tyranica.

Gość idzie sobie pan walizka
chyba bym sie obfrazila.