Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_bird86o2.pl

ratowac tę Miłośc?

Polecane posty

Gość lady_bird86o2.pl
i znów dzwonił.........................................hmmm;]

Gość lady_bird86o2.pl
a dzis milczy i tez zle...:( ja tez nie dzwonie, ani nie piszę...zawzięłam się...

Gość lady_bird86o2.pl
teraz to juz chyba nie ma co ratowac. po dzisiejszej sytuacji dochodze do wniosku ze nie warto byc z kims takim jak on. musze nabrac sil by to zniesc i odejsc:((((((( na sama mysl boli:(((( i to naprawde tym razem NIE MOJA WINA!!!!!

Gość Kilogram pasztetu
Ale lady, co sie stało w Waszym zwiazku? :( My też ostatnio ciągle się kłócimy i on robi naprawdę dziwne rzeczy, ale ja go kocham.. o co chodzi?

Gość lady_bird86o2.pl
eh. w sumie to juz dzis o nic. wczoraj przyjechał do mnie, pogadalismy sobie troszkę...moze wiecej niz troszkę... przyjał to do swojej wiadomosci i zobaczymy co będzie dalej:) a wczoraj spedzilismy jeden z najwspanialszych popołudni, wieczorów w życiu:) naprawde, ale to dlatego że ja sie staralam byc "normalna" nic nie mowilam o Niej, i o innych sprawach które tylko psują... bylam kochaną panienką, którą on kocha...wieczorem spacer...rozmowy, seks... naprawdę az milo pomyslec... dzis dzwoni co chwile odkad pojechal do domu...:) jezu jak ja bym chciala zeby bylo tak zawsze :)))))))))))))))))))) obiecalam sobie ponownie ze bede sie zmieniac...jak on sie zmieni.... :)dzis mi sie wszystkiego chce;)

Gość lady_bird86o2.pl
a dzisiaj jak robilam zakupy w BIEDRONCE zadzwonił tak o i powiedział, że " bardzo mnie kocha" :)