Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla jestem na to L

Ludzie są bezczelni do tego stopnia, że wszystko chcieliby wiedzieć o Tobie!!

Polecane posty

Gość zla jestem na to L

Wczoraj kolezanka mnie spotkala ( nie widzialysmy sie jakos dwa lata i przypadkowo spotkalysmy w galerri na zakupach) i mowi mi: aco ty tak masz wszystko poblokowane na tyej Naszej Klasie ze nawet nie wiadomo gdzie poszlas na studia i czy juz wyszlas za maz??? Odblokuj kochana to zebym mogla wiedziec co sie z Toba dzieje! Dodam ze laske znam srednio dobrze i mam wrazenie ze utrzymywanie kontaktu w jej znaczeniu to podgladanie innych ludzi na naszej klasie co robia, jak wyglada ich rodzina i jakie szkoly pokonczyly! Ja tak nie chce!!! Dlatego mam poblokowane klasy, chce tylko po prostu byc na tym serwisie zeby ktos kto mnie zna mogl do mnie napisac jak ma ochote. CZY to tak ciezko zrozumiec????

Gość psychiczna tortura orencz
🖐️

Gość alezaaaal
usun konto , zamknij sie w domu ;]

Gość zla jestem na to L
kolezanka sie obrazila i usunela mnie ze znajomych, co sprawilo mi duza przykrosc, bo n-k i wstawianie fotek w samych majtkach to sens mojego zycia.

Gość zla jestem na to L
spadaj podszywaczu!!! Nie chce sie zamykac w domu, ale po porstu nie widze sensu dla ktorego mialabym odblokowac szkoly, wiek itdf.

Gość iwopp
No tak jest sama taka jestem hehhe>Lubue znac wszystie ploteczki o sasiadach i kolezankach

Gość facetka18
ja tez hihih