Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczny student

czy bez samochodu można mieć atrakcyjną dziewczynę?

Polecane posty

Gość dorota.łódź
a jesli uda mu sie ta laske przeleciec to tylko dlatego ze była łatwa, wiec w sumie nie ma co sie litowac nad takimi. :)

Gość podobno nie wolno
masz jakis kompleks bryki ale to nie moja wina ze wybierasz specyficzne panienki kazdy mierzy do swego wzrostu

mario nie unos sie tak bo odlecisz;) po chuj sie tak wpieniasz?kazdy juz sie zorientowal,ze jestes cwaniaczkiem z zajebistym testem na blachary:D;)

Gość podobno nie wolno
zal mi Ciebie mario bo na mnie nie zrobilbys wrazenia bez wzgledu na posiadany samochod, jestes prosty i chamski a to bardziej dyskwalifikuje w moich oczach niz kiepski samochod

Gość autorze powiem Ci tak
mam swój samochód, więc wisi mi, czy mój luby też ma super auto, czy żelazny rower dziadka. jak chcę to wsiadam i jadę, a on jeśli nie ma/nie potrzebuje/nie stać go, sam musi sobie z tym poradzić, ewentualnie podrzucę go gdzieś za soczystego buziaka ;)

Gość podobno nie wolno
mario, a jest tez miejsce na zauroczenie czy tylko przeprowadzasz te swoje testy

ale tu ktoś mariowi nadepnął na odcisk, ciesz się chłopcze i całuj po stopach autora, że pozwolił Ci przelać swoje żale :)🖐️

Gość podobno nie wolno
kula w plot mario, bo nie przszly a obecny, blachara nie jestem i nie robi na mnie wrazenie buma meza, samochod jak samochod, przdaje sie na dlugie trasy

Gość mała pi pi pi
oczywiście że facet bez samochodu ma szanse na prawdziwa miłość i atrakcyjną dziewczyne nie wszystkie dziewczyny to blachary, zwracające uwage na jak to takie " wytapetowane lale" mówią "bryki" piszę to jako 18 letnia dziewczyna

nie mogę, idę stąd, bo mario mi humor poprawił i góry mogę teraz przenosić :D 😘 dla Ciebie, mario, i głowa do góry, w końcu i Ty uskładasz na swój wymarzony samochód i sen stanie się jawą :classic_cool:

Gość poooooooooooooo
mario8400000000000000000 no żyłka ci peknie zaraz, ....wdech, ....wydech.... do torebki po cukrze najlepiej, i jeszcze ....wdech, ....wydech....

Gość wieczny student
OD ZAŁOŻYCIELA TEMATU: CHŁOPAKI ROBICIE ŚMIETNIK I NIC WIĘCEJ tylko dziewuchy niech mówią! NO DALEJ! :) widzę ciekawe wątki, trafne spostrzeżenia i "konkrety". zakompleksione też zabrały głos. piszcie, nie przestawajcie, wszystkie! ktoś uznany za wiecznego studenta ( prawdę zna tylko on ) może być bardziej ambitny niż ktokolwiek. jedni mówią że są ambitni i cieszą się małymi osiągnięciami. inni są ambitni naprawdę, nie mówią tylko podążają za ich szansą, czekają na ich czas. ale nie będę się rozpisywał, pytałem o samochód a dostaję dużo więcej rozwiązań wątpliwości związanych z kobietami. pozdrawiam i zachęcam do dzielenia się poglądami