Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tama_goczi_

WŁAŚNIE WIDZIAŁAM UFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

było nademną i robiło tak: uuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu uu uu u

Gość kobity ja na tym kafe
w końcu wykituję ze śmiechu :D

Gość pupa77
Może to twoja teściowa jest już w niebie?

zaraz wam przyniosę namacalny dowód! Wyrwę radio z ufo-statku! A co! Niech głupi kosmici wiedza że są w polsce!

Ja dwukrotnie widziałem UFO. Ale nie mam dowodów. Nie wykonałem zdjęć. Obcy istnieją i odwiedzają naszą planetę. Od dawna wiadomo o ich aktywności na naszej planecie.

INWAZJA INWAZJA!!!!!!!!!!! TO INWAZJA NAPEWNO!!!!!!!!! RATUJCIE SIĘ KTO MOŻE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za dużo grasz w tamagothi i masz zwidy :P:P:P:P:P:P:P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość oplułam monitor hehe
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

spotykamy sie :O:O:O:O:O z tym z klasy to doopa była :O:O:O:O:O

tak :classic_cool: relacja międzyludzka :classic_cool: postawiłą snickersa,potem spotkałam go w parku jak byłam z psem,zaczęliśmy gadać umowilismy sie na anstepne spotkanie potem na nastepne i jest :):):):):)

Gość KOSMITA RTY
Jestem kosmitą !!!

Gość koai
wejdzicie na www.naspolke.pl - to nowy portal społecznościowy

Gość co brałaś. tez chce
:D

Wspomniałem o dwóch razach gdy widziałem UFO. W tym pierwszym przypadku był to obły obiekt o metalicznym kolorze który dryfował po niebie stałym kursem, pod wiatr, nie zostawiając smugi charakterystycznej dla silnika odrzutowego. Leciał relatywnie nisko. Gdybym miał ręczną wyrzutnię rakiet ziemia-powietrza np. typu Stinger albo Igla, to skosił bym go. W tym drugim przypadku widziałem UFO z dużej odegłości. Był to relatywnie duży, obły obiekt o ciemnym zabarwieniu który przez dość długi czas wisiał w powietrzu nam miastem. Napewno nie był to balon, gdyż była wtedy burza i wiał silny wiatr. Balony załogowe w taką pogodę nie startują i nie są zdolne do stania w miejscu przy silnym wietrze (a szczególnie gdy są na wysokości kilkuset metrów). Mieszkam w Stalowej Woli.

a ja raz widziałam ufo na targu :D Się śmiejcie ale serio tam wtedy było coś \"nieziemskiego\" i połowa ludzi na tym targu to widziała.

na targu to nawet smoki znajdziesz :P:P:p :D:D:D

tama_goczi_ eee tam :)... jak robilo uuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu to nic takiego :) gdyby to brzmialo tak : Uuuchuuuuuuuuu hre plfu Uuuuuuchuuuu to pewnie dziadek duszka Kacpra :)

Na początku tego roku rumuński myśliwiec typu MiG-21 został zaatakowany przez trzy UFO. Został uszkodzony ale zdołał bezpiecznie wylądować. Incydent ten został oficjalnie potwierdzony przez rumuńskie Ministerstwo Obrony Narodowej. Pilot myśliwca - korzystając z zestawu kamer zainstalowanych w samolocie - wykonał zdjęcia owych UFO. W ostatnim czasie Francja i Wielka Brytania odtajniły swoje archiwa dotyczące obserwacji, spotkań, prób zestrzelania oraz korespondencji resortowej dotyczącej UFO z ostatnich 50 lat. Władze Kazachstanu budują obecnie ambasadę dla Obcych, chcąc aby to właśnie Kazachstan jako pierwsze państwo na świecie mógł nawiązać z Obcymi kontakt na szczeblu oficjalnym. Projekt jest jawny.

Ostatnio taki news do mnie doszedl : że wszyscy ludzie, którzy znikają w tajemniczych okolicznosciach, i są uznawani za porwanych, zaginionych, to są ofiary dla UFO, żeby nie zaatakkowali ziemi. A rzad to ukrywa :classic_cool: