Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tama_goczi_

WŁAŚNIE WIDZIAŁAM UFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

z ostatnich doniesien agencji Tass Traktor radziecki zaatakowal eskadre UFO.... traktor oddal trzy strzaly i odlecial w nieznanym kierunku :classic_cool:

POSZŁAM na to miejsce ! To przy trasie A4 jest. Patrzę a tam to ufo dalej stoi! I patrzę dalej a tam 2 ufa ubrane w niebieskie skafandry kosmiczne siedza w statku. Statek niebieski metaliczny z białymi literami w języku ufów. No to myślę dla nauki wszystko, ludzkośc musi mieć dowód, ja się poświęcę żeby tylko dać młodszym pokoleniom technologie kosmiczną. I patrzę patrzę a tu nagle widze radio z ufowego statku! Jeden z kosmitów trzyma radio w ręce i nadaje sygnał na dwoją planetę. Myślę sobie że chwila odpowiednia bo pewnie nadaje info że mają ziemie zaatakować. Wylatuje z tych krzaków, chwtyma to radiom , wyrywam je temu kosmicie! Ale silny jest, walczę jak nie wiem, drugi kosmita też też się do walki daje! Zrywam temu jednemu ochraniacz głowy ze skafandra kosmicznego! Traci on orientację! Wyrywam radio i lece i lece a ufa za mną! I statkiem za mną ruszaja, słyszę ich wyraźnie! I to iuuuuuuuuuuu iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iuuuuuuuuuuuuuuuu tej ich statek robi!!! Ale zdażyłam do domu i teraz mam tu na biurku kosmiczne radio mi leży a ufo przy drzwiach stoi i dzwoni dzwonkiem co mam zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

No chyba się nam przyda taka technologia kosmiczna nie sądzisz???? Oddam ją Rządowi, on już będzie wiedział co z nią zrobić,.

Zasadniczo nawiązania kontaktu z owymi Obcymi jest nam potrzebne. Ponieważ potrzebujemy ich technologii. NASA od dłuższego czasu szuka planet na które ludzie mogli by się przesiedlić w obliczu szybkiego wyczerpywania się zasobów naturalnych Ziemi oraz jej przeludnienia. Wytypowano pewną liczbę planet które można określić jako obiecujące. Problemem są odległości, wynoszące wiele lat świetlnych. Przykładowo aby pokonać odległość 1 roku świetlnego, amerykański prom kosmiczny potrzebował by 36 tysięcy lat. Żaden człowiek nie przeżyje tak długiej podróży.

Goczi, jeżeli przy drodze stoi coś niebieskiego a obok tego dwaj faceci ubrani na niebiesko, to prawdopodobnie jest to patrol Policji.

Gość zaraz ci ufo wypisze mandat
to będziesz miała :D

ale odwage to mialas,naprawde.nie balas sie ich? a jak by cie porwali?

Gość aaaaaaaaaaahahahahahahahahaha
popłakałam się!!!! :D

Gość wawelski
po ile piła ?