Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z góry dzięki za odpowiedź

Co można kupić promotorowi po skończeniu seminarium????

Polecane posty

pani promotor, wiek ok 40 lat, coś symbolicznego, macie jakieś pomysły?? 5 osób w grupie więc zeby to nie bylo bardzo drogie, z gory thanks

lepiej coś innego, dobre pióro moze nawet ok ale wolałabym nie. Cos tak do 100 zł ?

Gość kubusiowa dana
My płacimy za egzamin 900 zł. To już byłby skandal jeszcze prezenty kupować. Myslę ze nasza promotor i tak dostanie dobre pieniądze o których my możemy tylko pomarzyć.

my nie płacimy nic za egzamin, zresztą tu nie o to chodzi, nasza pani promotor jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa bardzo ją lubimy i tak po prostu chcielismy sprawić jej mały prezent (dając jej go oczywiście po egzaminie), zresztą nie tego dotyczy tema, nie chcesz pomagać nie wchodz :) czekam na dalesze poropozycje:)

Gość my nic nie płacimy za obronę
a promotor to równy gość i kupujemy mu alko a nie jakieś pierdoły długopis albo pióro można kupic katechetce

taki dlugopis zawsze mozna jeszcze dac do grawera.ja zawsze stawialam na takie prezenty-sa taktowne,nie sa zbyt osobiste bo sa poniekad zwiazane z zawodem odarowywanego.co jeszcze mozna dac to nie mam pojecia

podnosze

Gość kanikuóła
Może pięknie wydaną książkę o wyznaniach lub z obrazami świętymi? Są takie dzieła. Bardzo gustowny podarek i na miejscu.

wierz mi ze ta pani napewno ma dosc swietych :) nie chcialabym zeby to byl ksiazka wlasnie, nic naukowego :/

Gość czyli powracamy do tematu
alkoholu :classic_cool:

Gość serio kupcie mu wypasiony
alkohol długpisów to kazdy ma od chuja na biurku i żadnej przyjemności z tego. taki przent na "masz tu coś, bo musieliśmy kupić i odpierdol się". alkohol jest idealny na prezent. znacie kogoś kto sam sobie kupuje flaszkę za 120 zeta??? NIE!! takie prezenty to czysta przyjemnosć.

no macie racje chyba:) tylko czy to jest taktowne?

Gość monisss
ja swojemu promotorowi kupie dobre czekoledki a w domu naszprycuje je srodkiem przeczyszczajacym, mam nadzieje ze sie będzie smacznie zajadał ;]

Gość kobietki
my na obronie licencjatu kupilismy promotorowi taki wieeeelki kosz, gdzie byly dobre slodycze, lepsze winko i cos tam jeszcze. calosc bardzo ladnie zapakowana:) mysle, ze byl zadowolony. prezent wyniosl nas ok 150 zl (w piotrze i pawle kupowalismy to)