Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyuzdanakurw.

Mam ochotę się póścić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wyuzdanakurw.

Mam ochotę się póścić. Mam 23 lata a spałam tylko z jednym mżżczyzną, z którym ciąż jestem. Ciekawość mnie zżera jak to jest z innym. Jak na złośc pojawił się taki jeden, który wystarczy, że na mnie spojrzy, rozpala mnie... I co z tym fantem zrobić?

Gość masz ochote
pościć >:p do jani napisz

Gość malinka_121212
mam tak samo mam faceta od kilku lat to moj pierwszy.a teraz pojawil sie taki boski koles nie wiem czy dam rade go nie zdradzic

Gość mam podobnie3566
jak ty...tylko jestem o rok mlodsza....

Gość malinka_121212
ja tez mam 22 lata hihi

Gość mam podobnie3566
tyle ze nie mam za bardzo okazji, bo mąż mnie strasznie pilnuje:/nigdzie nie wychodzimy:/lipa z deka...

Gość wyuzdanakurw.
masakra ... nie wiedziałam, że tyle nas jest. to wszystko jest takie bezsensowne. od października mnie kusi i kusi, a na dodatek nowy Pan X bajeruje mnie i flirtuje ... ah... na samą myśl motylki mam ...

Gość wyuzdanakurw.
Mój prawdziwy problem polega na tym, że spotykam się ze społecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, którym jest robienie etnicznej biżuterii z rodzyn analnych byłych pracownikow spółdzielni szczotkarskiej "Świt" w Rakoniewicach

Gość wyuzdanakurw.
co za debil z Ciebie ... jebany podszywaczu

OMFG \"póścić\" :O :D :D ja myślałem, że chodzi o pościć...:classic_cool: Potrenujcie ortografię, bo nie za bardzo wiadomo o co wam chodzi czasami :classic_cool: 🖐️

Gość wyuzdanakurw.
O tym jebanym podszywaczu to podszyw!! Jestem dziwna, niewiele osob to rozumie... Jeśli ułatwi Wam to udzielanie mi rad to podpowiem, że w każde mgliste listopadowe popołudnie zakładam strój płetwonurka i udaję się do najbliższego marketu Lidl, gdzie wylizuję odbyty zmęczonym kasjerkom w kasach od 2 do 7.

Gość wyuzdanakurw.
hahah co za pojeby!!! wy to musicie miec strasznie nudne życie. masakra. współczuje. Pozdro nieudaczniki