Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monii26

chcę założyć spiralę

Polecane posty

Gość monii26

czy to dobry pomysł?? macie jakies doświadczenia??

Gość joojjj
mnie by sumienie niedawało - jest to jak dla mnie za drastyczna forma antykoncepcji - i nigdy niewiesz ile dzieci popłynęło ci z krwią..

Gość Renia 76
Ja mam Mirene . Jesli chcesz to napisz na gg 4790726 ?

Gość Renia 76
Jesli ktos chce wiecej informacji to moje numery tel. 600 621 098 lub 661 228 934 .

ja wolę tablety, nie chciałabym mieć obcego ciała w sobie. znajoma wsadziła sobie ale jakąs taniochę i dostała zapalenia i ropa jej się lała ale znam takie co bardzo sobie chwalą, rzecz gustu ilości kasy i omówienia z ginem

Gość Renia 76
Ja dalam za Mirene ponad 1000 zl a do tego nie mialam wyboru bo wiecznie zapominalam pigulki a z gumka to tez bywalo roznie !

Gość Renia 76
Mam wkladke ponad dwa lata i nie mialam zadnych z nia klopotow ! Jesli przeliczyc na 5 lat to jest naprawde tania i skuteczna a ponadto dyskretna - nie musze brac tabletek przy kims jezeli jestem poza domem .

Gość Renia 76
Poza tym po tabletkach spadlo m i drastycznie libido , wystapila suchosc pochwy i do tego zaczely sie klopoty z waga mimo , ze bralam Cerazette dla matek karmiacych .

Gość Renia 76
Ja nie namawiam ale daje swoj przyklad ! Stosowanie innych metod w przypadku bardzo szybkiego i nieregularnego zycia jest zawodne , mozna zapomniec , trzeba isc po recepte itp. Tutaj ma pewnosc , ze z taka sama skutecznoscia dziala a przed kazdym stosunkiem sprawdzam polozenie nitek !