Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzionka

pieprzona duma

Polecane posty

Gość zdzionka

nienawidze siebie za moja dume po cholere mi ona ?tylko zawadza w zyciu widze mnóstwo lizusów bez godnosci wiodacych szczęśliwe zycie nie przejmujących sie niczym itp -nie podejde do mezczyzny pierwsza -nie prosze po kilkadziesiat razy o cos jesli ktos mi odmowi;/chociaz tto wazne itp/

Gość gwiazdeczka 555
Mam tak samo, nieraz maz nie moze ze mna wytrzymac, ale juz taka jestem. Dumna i nieraz pycha mna przemawia. Nieraz probowalam to zmienic, ale nie udaje mi sie to. Widocznie taka moja natura.

Gość Patryśka 19
No qrcze czy to jakas plaga?! TAK TESGH TAK MAM.GOrzej ze zabujałam sie w facecie ktory,tak jak i mY Drogie Babeczki,ją posiada.Nawet nie wyobrazacie sobie,jaka to masakra. Wydaje mi się,ze jak te dume przelame to stane sie ulegla i bede musiala sie podporzadkowywac-ze przegram w jakis sposob-i chyba o to chodzi.

Gość ZenekAA
ja też miałem w sobie dużo pychy , wiedziałem wszystko najlepiej, w każdej robocie byłem najlepszy , a tak naprawde to duma z pychą nie pozwalały mi normalnie funkcjonować , teraz już rozmawiam o swoich problemach z innymi ludźmi , często obcymi ,potrafię się otworzyć przed innym człowiekiem i jest mi z tym lepjej żyć, życzę pogody ducha