Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekny21

dam sie pobić

Polecane posty

Gość piekny21

młodym dziewczyną(może być jedna lub kilka) tylko powazne oferty

Gość piekny21
oczywiście przyjmę też stolec w stanie skupienia stałym do ust

Gość wolnomyśliciel
i już nie będziesz taki piękny :O

Gość Heterek
A ja przyjmę z twoich ust i polknę, a jak zwymiotuje to mi wlejemy butelką do pupy wraz z twoimi siuskami z przed 5 dni, ktore bedziesz dla mnie trzymał. Napisz czy chcesz. Moge tez przywiescCi kupke w pupie i na jezyk dac po kawaleczku, jesli bedziesz mi oddawal do buzi, a potem zakleimy mi usa taśma, a Ty zbijesz mnie pasem po plecach. Na koniec (jak wypluje kupke i umyję usta) wylize i wymasuje Ci jajka, by cie bolały, ale bez orgazmu zostanies. Wtedy wylizesz mi stopy , wypluwając wszystko do szklanki i wylejesz wokol kibla, a ja wyluze Ci kibel i te sliny spowrotem do szklanki . Wtedy wsadzimy mi trochę brudów z twojego odkurzacza mi dopuy i zalejemy tym plynem ze szklanki, a ja do gory nogami ( by nie wyplynelo) wylize Ci do orgazmu. Jak sie polubimy, to zorganizujemy grupe , ktora bedzie sie nawzajem ponizac, ale po kolei. Ja bede przewodzil, i dostawal najwiekszy wpierdol. Wynajmiecie mnie bezdomnym bym wylizal ich cale ciala za to ze mi dadzą kupke i siki, bym przy Was wlał sobie do pupy. Wtedy za nogi mnie przywiązecie w lesie i zakleicie tasma usta. zlejecie mnie galeziami i pasami, jak mi sie spodoba to bede tobie fisting robil co tydzien przez 5-6 godzin, lizac Twe jajka, fiutka i piersi. Napisz jesli Cie to wkreca. Bez lasek -chwilowo.

Gość rozpizdny40
:D