Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypatroszona flądra

wojna polsko-ruska

Polecane posty

Gość wypatroszona flądra

oglądaliście już? a moze czytaliscie? jakie wrazenia?

Gość kaoooooooo
nie oglądałam i nie zamierzam oglądać tego gówna

czytałam dawno temu książkę, podobała mi się i zamierzam obejrzeć film, lubię Masłowską i jej twórczość, myślę, że film będzie w porządku

Gość widzialam film.....
abstrakcyjny, nie dla wszystkich, mnie sie podobal. wielu okrzyknie go pewnie szmirą, bo nie jest lekki i wymaga myslenia. film dla inteligentnych i zastanawiajacych sie czasami nad zyciem, nad jego sensem, nad wspolczesna Polska... nie dla osob zyjacych lekko i przyjemnie....

Gość widziałam to dzieło dzisiaj
szmira to za łagodne określenie :P:P:P strata czasu i pieniędzy na bilet :P:P:P miałam wrażenie, że to dzieło ćpunki albo schizofreniczki, ni to komedia ni to dramat :P No ale może ja z tych nieinteligentnych jestem?:P

Gość jeszcze jakieś opinie
?

Gość nie oglądałem i nie będę
oglądał, bo jadę do Moskwy, i chce wrócić w jednym kawałki i w pionie, a nie w pozycji horyzontalnej

nie sugeruj się tytułem, bo jest tak samo niezrozumiały jak cały ten chory film :P to ma być chyba oda do ćpuna :P

Gość nie oglądałem i nie będę
czyżby ten film to był powrót do dawnych czasów , gdy znane i powszechne było przysłowie "czeski film" , nikt nic niewie....

wg mnie jeszcze gorzej :P

Gość .m.m.
zamierzam isc bo spodobał mi sie zwiastun

Gość .m.m.
" ni to komedia ni to dramat " bo to komediodramat idiotko :O dobrze ze zaczynaja w koncu emitowac jakies "inne" filmy a nie jedno i to samo do zerzygania tylko pod innym tytułem i z inna obsada :O i zgadzam sie ze to nie jest film dla ludzi których boli mózg od myslenia

Gość czarny kotekPP
dawno temu czytałam książkę, jakiegoś większego wrazenia na mnie nie wywarła, tak jak ktoś wyżej napisał "to dzieło ćpunki albo schizofreniczki" też mam takie wrażenie albo poprostu jestem za mało inteligentna na taką literature:/

Gość gfhghg
"miałam wrażenie, że to dzieło ćpunki albo schizofreniczki" KTOŚ TU TAK NAPISAŁA- no to nie jest wrażenie to jest prawda, znam autorkę książki i wiem co i jak się bawiło

Gość gfhghg
nie jesteś za mało inteligentna na taką lekturę tak autorka książki ćpała nie wiem czy to robi teraz ale kiedy pisała ta książkę to ćpała

Gość hehehehehehjjlkjfsdlfjldkgjdf

Gość .m.m.
i co z tego ze ćpała?? film ma byc dobry i basta

Gość gdfgfg
ale kiedyś zaprzeczała temu że kiedykolwiek ćpała, przeklinała piła itd a wcale nie była taka święta, wizyta w szpitalu psychiatrycznym też coś dała, wyrzucenie ze szkoły itd

Gość Cinnamonia
widzialam film..... abstrakcyjny, nie dla wszystkich, mnie sie podobal. wielu okrzyknie go pewnie szmirą, bo nie jest lekki i wymaga myslenia. film dla inteligentnych i zastanawiajacych sie czasami nad zyciem, nad jego sensem, nad wspolczesna Polska... nie dla osob zyjacych lekko i przyjemnie .... Ksiazka jest kiepska. Wole myslec w inny sposob. Nie znosze tego typu prozy. Owszem, posiada sens i przeslanie, ale tym niemniej mogla zostac lepiej napisana.

Gość wypatroszona flądra
o ktos podniosl moj temat:) zgadzam sie z kazdym slowem "widzialam film.....". nigdy nie cpalam, ani nie jestem schizofreniczka, ale znam osoby cierpiace z tych powodow, sama tez wiem co to uzaleznienie i psychiatryk, moze dlatego widze w tym filmie cos wiecej niz dresa, wciaganie krechy i latajace jako przecinki kurwy...

Gość czyli to dzieło ćpunki
dla ćpunów :P:P:P normalny trzeźwy wolny od używek człowiek nie jest w stanie podążyć za wizjami gadającej przez nos autorki :):):)

Gość czyli to dzieło ćpunki
nawiasem mówiąc to "dzieło" kosztowało ponad 4 mln zł :P:P:P:P nie wróżę twórcom zwrotu kosztów :P w kinie było parę osób, z czego w połowie seansu 4 osoby wyszły :D

Gość wszyscy moga lykac
cz wy macie jakies problemy z tymi wystajacymi jezykami ??

Gość taktoja
wiem dużo o autorce książki znam ludzi których tam opisuje znam te miejsca które opisuje, ogólnie znam ją a jeśli chodzi o książkę i film to moim zdaniem rzecz gustu,

Gość taktoja
nie dokładnie ćpunki bo być ćpunem ale palić czy porostu bawić się tymi używkami to co innego prawda, ćpun to taki który nie potrafi bez tego żyć a ona potrafiła ale lubiała

Gość taktoja
zresztą chodziłam z nią do szkoły jednej klasy

Gość to chwal się dalej
żałosne

nie widzialam tego filmu ale uwazam ze to szmira.i nikt mi nie wmowi ze film ma przeslanie.jakie? pytam sie!

Gość ten film do dno
lubię grę Szyca i dla niego poszłam na ten film, ale to był stracony czas i pieniądze :P nie bawią mnie narkomańskie wizje i dresiarski bełkot :P a może ktoś kto tu pisze, że ci, którym się film nie podoba, to półgłówki opowie o czym jest ten film i wyjaśni skąd ten tytuł?