Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armina

Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Armina

Witam. Chciałabym się poradzić. Co stosować na łamiące się paznokcie? Błagam o pomoc!! Dziękuję z góry :)

Gość SUPER GLUE

Też miałam kiedyś ten problem, przez długi czas (jakieś 2 lata). Brałam jakieś tabletki (typu skrzyp), pomagało, ale na krótko i znów miałam to samo:o specjalne lakiery do rozdwajających się paznokci, ale to tak na prawdę nic nie dawało, miałam non stop polakierowane paznokcie (żeby były "mocniejsze" i oczywiście ładniej wyglądały) ale pewnego razu zamówiłam z avonu lakier do rozdwajających sie paznokci, ale przez pomyłkę dostałam jakąś odżywkę do paznokci, którą trzeba było stosować dwa razy dziennie, no myśle, a co tam, zastosuję, przestałam malować paznokcie tylko używałam tą odżywkę, przez pierwszy tydzień była masakra, miałam wrażenie,ze jest jeszcze gorzej, ale po pewnym czasie zauważyłam poprawę, i przestałam używać odżywkę (z lenistwa :o) ale paznokci nie malowałam, do dziś mam świetne :) nie łamią się ani nie rozdwajaja :) myślę, że nie jest to zasługa cud-odżywki, ale tego, ze przestałam malować paznokcie, dodam, ze cały czas ze względów wygody mam raczej krótki, ale jak mam jakąś okazję to "hoduję" je na dłuższe, tyle, ze oprócz tych okazji, rzadko kiedy je maluję (brak czasu, a teraz to już i wprawy) uważam, ze sąza ładne żeby je jeszcze lakierem szpecić :P

Gość She83
moje paznokcie rozdwajaly sie od zawsze! Kiedys tutaj na kafeterii przeczytalam rade zeby moczyc paznokcie codziennie w podgrzanej oliwie z oliwek i cytrynie przez jakies 15-30 min. Tak tez robilam przez jakies 1,5 miesiaca i efetkty byly zaskakujace. Ale jak tylko przestalam to stosowac to paznokcie znowu sie oslabily ale na szczescie nie powrocily juz do swojego poprzedniego nedznego stanu. Po tym kupilam w aptece witaminy na lamiace sie i rozdwajajace sie paznokcie "Silica" 100szt. Zazywa sie je codziennie po 1 tabletce. I dopiero po tych tabletkach moje paznokcie sa bardzo mocne, w ogole sie nie rozdwajaja! I nosze je caly czas dlugie. Kolezanki pytaja sie czy to sa tipsy ;)

Gość gwiazdeczka 555
kup sobie cynk.

cytryna zmień sposób odżywiania a jak nie to skorupki od jajek maja dużo minerałów az 48 pomagają na paznokcie i włosy

Gość hęęę
nie wiem co moge powiedziec. Arminaa :D ____________________________________________________________ Hahahahaha :D

Gość Ewelinka Martynka Tatianka
Ale masz bez sensu ten temat. Chyba oczywiste, że trzeba stosować odżywki z apteki i zdrowo się odżywiać. Prawda, użytkownicy?

Gość Armina
Witajcie ponownie. Właśnie przeczytałam Wasze porady, ale nie skorzystałam z żadnej :) Zdrowo się odżywiam, nie obgryzam paznokci i jest sto razy lepiej. I tak Wam dziękuję. Całuję i pozdrawiam - Armina. :*:*