Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........złosnica.............

zachował się w PORZĄDKU???według was????

Polecane posty

.........złosnica............. Przed chwilka sprawdzilam mojego faceta z ktorym jestem 2 lata kupilam sobie karte w erze i zaczelam pisac do niego sms ze jestem jego tajemnicza wielbicielka ze chce sie z nim spotkac itp... na poczatku jego reakcja troche mnie zesmoci8la bo powiedzial ze nie moze pisac bo nic nie ma na koncie , ale pozniej od razu zadzwonil do mnie ze jakas dziewczyna do niego pisze ale nie przyznalam sie ..potem zaczelam pisac do niego jako tamta dziewczyna czy ma dziewczyme on napisalam ze tak a ja na to ze nie przeszkadza mi to i ze opomogo mu sie odkochac a on na to ze nie bedzie ze mna gadal .... Jest mi przykro ze nie splawil ja odrazu tylko z nia pisal a co wy o tym myslicie

Gość menaQa
no to nie doceniasz swojego faceta:P raz ze go perfidnie sprawdzasz-nie masz zaufania, drugi ze potrafisz dostrzec ze najwyrazniej inne laski go nie interesuja

Gość menaQa
NIE POTRAFISz tam wyzej:D

hmm sprawdzam go bo mam swoje powody ;) a czy inne laski go nie interesuja to nie jestem tak do konca pewna bo na poczatku odpisal jej ze nie ma nic na koncie a pozniej jak probowala sie do mnie dodzwonic mialam wylonczony tel(bo musialam zmienic karte)to on sie pewnie domyslil i zaczela sie calkiem inna gatka...