Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO TYLKO JA19

BOŻE ALE JESTEM SAMOTNY!!! PRZECZYTJACIE!!!

Polecane posty

Gość sajonaaraaaa
Fakt, chcialam go pocieszyc, a moze niewlasciwy sposob wybralam. Wiadomo, ze w zyciu roznie bywa, spotykamy roznych ludzi, ale zawsze trzeba wierzyc, ze jednak spotka sie tych wlasciwych, w przypadku autora, te wlasciwa dziewczyne do wejscia w blizsze relacje :)

to zamiast siedziec na necie wyjdz gdzies do pubu, poznaj kogos!! jest sobota czlowieku a ty siedzisz w domu.

Gość raz kozie smierc
A dlaczego jeszcze nie masz? Jestes zbyt niesmiały? Masz kompleksy? Nadwage? Sorki, ze tak wprost pytam.

Gość sajonaaraaaa
Forum moze nieodpowiednie, ale chyba humorek sie autorowi poprawil:P

Gość raz kozie smierc
"zawsze trzeba wierzyc, ze jednak spotka sie tych wlasciwych" Dokładnie. jak sie człowiek nastawi totalnie negatywnie to juz koniec.

Gość hythiyou
podrywaj dziewczyny a nie siedzisz tylko w 1 miejscu

Gość TO TYLKO JA19
chyba niesmialosc:( nie mam zadnych kompleksow tylko boje sie osmieszenia... tzn nie chce odrzucenia, jakbym zagadal do dziewczyny i sie jej nie spodobam itp itd. glupie to wszystko wiem

Gość raz kozie smierc
Trzeba od czegos zacząc. Moze forum to nienajlepsze miejsce ale na poczatek dobre i to. Jesli ktoś siedział całtmi latami w domu to raczej nie mozna od niego wymagac, ze z dnia na dzien stanie sie królem disco

Gość TO TYLKO JA19
wiem ze musze ale nie moge sie przelamac:( czasmi sie nie nawidze za ten zachowawczy charakter:/

Gość C/
Boże ale ten 19late jest żałosny, narzeka jak baba, zamiast zająć się sobą i pracą to on marudzi że nie może wsadzić jakieś pipie ręki w majtki

Gość TO TYLKO JA19
co za kretyn

Gość sajonaaraaaa
Moze wlasnie dlatego, ze jest normalny to nie pojdzie wsadzac pierwszej lepszej - odpowiedzialam operujac jezykiem przedmowczyni lub przedmowcy

Gość raz kozie smierc
"chyba niesmialosc nie mam zadnych kompleksow tylko boje sie osmieszenia... tzn nie chce odrzucenia, jakbym zagadal do dziewczyny i sie jej nie spodobam itp itd. glupie to wszystko wiem" Zabrzmi to brutalnie ale... po kilku pierwszych koszach człowiek sie uodparnia. Trzeba sie (jakoś, jakims cudem) zebrac na odwage i zrobic ten pierwszy krok. pozniej juz powinno byc lepiej. Z twoim problemem jest troche tak jak z bolącym zębem. Boli tak, że juz wysiadziec nie mozna ale do dentysty sie nie pojdzie bo przeciez blombowanie/wyrwanie zeba boli jeszcze bardziej. I tak siedzisz i cie boli coraz bardziej i coraz bardziej boisz sie isc do dentysty. Błędne koło. Musisz raz poderwac dupsko z fotela i sprobowac cos zdziałac. Ja wiem, ze to sie tak fajnie mówi ale, niestety innego sposobu nie ma. Zobaczysz, ze jak bedziesz miał juz te pierwsze próby poderwania dziewczyny za sobą (nawet jesli skonczą sie dla ciebie niekorzystnie) ogólnie poczujesz sie lepiej. Trzeba próbować bo czas niestety działa na twoją niekorzysc. Nie pojdziesz do dentysty to pojdzoiesz do szpitala. Nie zdobedziesz sie na odwage teraz... z czasem bedziesz sie wstydził jeszcze bardziej.

No, rzeczywiście jesteś samotny buhahaha Tu sa ludzie co mają ponad 30 lat i nawet na randce nie byli więc spierdalaj ze swoimi gówno wartymi problemami. Przyjdź za 7 lat jesli nic sie nie zmieni. Może wtedy ci doradzimy co zrobić.

Gość Ja to mam problem niestety
Mam 26 lat jeden krotki zwiazek juz dosc dawno za soba, prawie zadnych znajomych nigdzie nie chodze bo nie mam z kim. Mam full kompleksow jestem niesmialy i juz nie wierze ze moge przypasc do gustu fajnej i wartosciowej dziewczynie. Poza tym sam to ja do zadnej nie podejde no ja sie nie przelamie. I tak zawsze mam a tak w ogole to nie widze by panie przejawialy mna zainteresowanie. No i co mam problem, czy nie...?

Gość do tego Rozważnego
Jeśli masz 30 i nie byłes na randce to sam jesteś żałosny ,a poza tym nie wyrażaj się jak furman bo tracisz szanse u dziewczyn na amen ! Chama żadna nie zechce bo po co jej tai szajs !

Gość onasalona
autorze, ja mam 21 lat i tez nigdy nikogo nie mialam.. w prawdzie spotykalam sie czasem z facetami, ale od randki do bycia z kims daleeeka droga....;( czasem mam wrazenie ze juz dluzej nie zniose samotnosci...:/

"do tego Rozważnego" - do twojej informacji mam 24 lata. Ale nie martw się, z pewnością pozostałe osoby które mają 27,29, 34 i 38 lat ucieszą sie z tego co o nich napisałaś. Nie musisz pisać człowiekowi który prawdopodobnie w przyszłości targnie sie na swoje życie, że jest żałosny - on to wie. Może nawet zacytuję cię w swoim lisie pożegnalnym. Te forum to forma odreagowania rzeczywistości w której zazwyczaj nie wypowiadam więcej niż kilka zdań dziennie i o dziwo ludzie nawet mnie lubią. Także dziewczyny ale tylko jaklo kolegę. Nie mam problemów z napadami agresji czy z alkoholem jak ich faceci. Nigdy też nie podniosłem reki na kobietę ani nie rzucałem mięsem w miejscach publicznych a tym bardziej przy nich - w jasnym przeciwieńswie do nich więc nie dziwne, że jestem 'tylko' kolegą. Ps. A szans u was nigdy nie miałem bo to wy wolicie byc traktowane jak szajs - a tego ja wam nie moge zapewnić

Gość Niacyna
Autor tego topiku to kretyn.

Ja mam 21 lat i też jestem samotny. Rok temu rozstałem się z dziewczyną po byciu 2 lata w związku. Ciężko mi było o niej zapomnieć ale czas leczy rany i udało się. Teraz gdy siedzę wieczorami sam w wakacje czuje się bardzo źle. Mam wrażenie że uciekają mi najpiękniejsze lata życia. Mieszkam na wiosce gdzie nie ma nawet gdzie wyjść, mam dwóch przymulonych ale za to prawdziwych kolegów z którymi się świetnie dogaduję. Jestem nieśmiały, boje się zagadania do dziewczyny, nie czuje się pewnie. Nie potrafię \\\"wyrywać\\\". Jestem bardzo spokojny, zrównoważony trochę małomówny. Chyba nie jestem brzydki ale po prostu nie do ludzi jeśli chodzi o charakter. Chciałbym żeby przychodziło mi z łatwością nawiązywanie kontaktów z osobami, próbuje walczyć sam ze sobą ale nie potrafię. Jestem do niczego, to coś martwego i nudnego siedzi we mnie. Chyba będę wiecznie sam

Gość Nystram
Michael75 ja mam niestety ten sam problem co ty... nie jestem brzydki ale jestem zbyt "spokojn, zrownowazony i malomowny" i w dodatku nie potrafie traktowac dziewczyny jak szmate a biarec pod uwage dzisiejsze nastolatki to one to chyba lubia tak, mam 17 lat i pewnie w nastepnym poscie zostane za to zbluzgany ale pomimo to uwierzcie ze nawet w tym wieku samotnosc moze czlowieka zniszczyc... zwlaszcza jak sie wpierw dostanie od dziewczyny kosza :( ...w moim zyciu mialem 2 zwiazki ale zadnej z tych dziewczyn nie kochalem, opieralo sie to co najwyzej na tolerancji wiec w sumie nie wiem jak to jest kochac

Gość ab_und_zu
Najdziwniejsze/najsmutniejsze jest to, że patrząc w internecie na różnych stronach- jest wielu samotnych, nieśmiałych chłopaków i wiele samotnych dziewczyn, tyle, że dziwnym trafem ciągle się rozmijamy...:( Ja mam jutro 20. urodziny, jedynym mężczyzną który będzie mi towarzyszył w tym dniu będzie mój kot. No chyba, że on też pójdzie do dziewczyny, co jest bardzo prawdopodobne..:)

Gość wrosk
A ja jestem gejem i pierwszego mężczyznę dotykałem i pokochałem, jak miałem 26 lat, wcześniej tez nie trzymałem dziewczyny za rękę, a później też nie. Wrrr....