Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostaw pierścionek

Wizyta u gina. Czy może przepisać tabletki bez badania?

Polecane posty

Gość zostaw pierścionek

Jakoś tak wyszło, że musiałam się zarejestrować do MĘŻCZYZNY ginekologa. Okropnie się wstydzę i nie chce badania przez jakiegoś faceta. Wiem , że to infantylneeee. Czy jest możliwe, że może mi przepisać następne recepty na moje tabletki anty bez jakiegoś badania????

Gość zostaw pierścionek
oczywiście 2 miesiące temu byłam u ginekologa. byłam badana. tylko czy zawsze to badanie musi być? po prostu wstydzę się obcego faceta... :o a muszę do niego iść.. tabletki mi się kończą i nie mam recepty na następne... :o

tak. powiedz ze nie przyszlas na badanie, a tylko chcesz recepte. nie powinno byc zadnego probemu :)

Gość zostaw pierścionek
serio? :) jej dzięki że to napisałaś, bo już się okropnie stresowałam. 🌼

Gość JJJ.
Nie musisz iść specjalnie do ginekologa po receptę na tabletki, które już stosujesz:) Lekarz pierwszego kontaktu wypisze Ci receptę bez łaski. Ja tak robię, ponieważ do ginekologa są straszne kolejki i ciężko się do niego dostać. Wyjaśnij tylko lekarzowi pierwszego kontaktu, że to nie jest Twoje pierwsze opakowanie tabletek, ale bierzesz je już jakiś czas - wtedy naprawdę nie powinno być problemu.

Gość upupuuuuuuuu

Ja po prostu dzwonię do przychodni ginekologicznej ( w której przyjmuje mój gin) i zamawiam receptę. Podaję nazwisko i nazwę tabletek oraz ile opakowań chcę...potem jadę i odbieram receptę :) Bez wizyty i bez badań...:)