ewusia1982 0 Napisano Maj 24, 2009 Witam.Z mężem staramy się o dziecko.Przyznam że dopiero pierwszy raz kochaliśmy się bez zabezpieczenia.Z moich obliczeń wyszło że dnia 11 kwietnia miałam owulacje no i w ten dzień się kochaliśmy.Byłam taka ciekawa czy zaszłam w ciążę ,że zrobiłam test 21 kwietnia ale był negatywny.Czy to znaczy że zrobiłam go za szybko?Okres mam dostać jutro.Ale nie bolą mnie w ogóle piersi tak jak zawsze przed okresem,czy to coś może oznaczać/ Proszę o opinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panipanna 0 Napisano Maj 24, 2009 Zrób test jutro jak okres nie bedzie przychodził bo to faktycznie mogło byc za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lideczka04 0 Napisano Maj 24, 2009 Moim zdaniem to test powinno sie robic tego samego dnia co spodziewasz sie @ .Zrob jutro rano jeszcze jeden...dzis jest 24 maja i ty od kwietnia nie masz okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewusia1982 0 Napisano Maj 24, 2009 A czy jest to możliwe ,że na przykład tak przypuszczalnie kochaliśmy się w ten dzień a owulacja była na drugi dzień to czy te plemniki mogły sobie tam poczekać i potem zapłodnic?Gdzieś to czytałam ale nie jestem pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewusia1982 0 Napisano Maj 24, 2009 Nie,nie.Ostatni okres miałam 30 kwietnia a moje cykle są co 26 dni i wychodzi mi że jutro mam dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 24, 2009 Tak, to możliwe, bo plemniki zyją w organiźmie kobiety, tak to powiedzmy, nawet 5 dni, więc jest to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez tak moglo byc Napisano Maj 24, 2009 ale jesli owulacje mialas na przyklad dzien wczesniej, to z zaplodnienia nici.(nie wiesz kiedy masz owulacje, tylko podczas monitoringu u ginekologa mozna to stwierdzic; na przyklad wtedy gdy bola cie jajniki moze byc juz po owulacji lub dopiero przed) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjj Napisano Maj 24, 2009 oj nie tak łatwo zajść w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewusia1982 0 Napisano Maj 25, 2009 Zrobiłam dzisiaj rano test no i sama już nie wiem czy jest pozytywny czy negatywny.Bo pod literką T tam gdzie wykazuje że jest ciąża był paseczek ale taki bardzo nie widoczny ,prawie że nic nie było widać,trzeba było się dobrze przyjrzeć żeby coś zobaczyć.No ale coś tam jest taki bardzo blado różowy.I co mam o tym myśleć?Do lekarza narazie nie chcę iść dopóki nie będę pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewusia1982 0 Napisano Maj 25, 2009 no odpiszcie coś proooszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziabong 0 Napisano Maj 25, 2009 jutro czy pojutrze zrob kolejny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojjj Napisano Maj 25, 2009 albo zbieraj się i idź na bete - 30zł, wynik na drugi dzień przeważnie choć w duzym mieście to i po 4 godzinach - naczo być niemusisz - będziesz miała pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach