Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewidzialny_ 0 Napisano Maj 24, 2009 A co się stało, że wróciłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Zachciało mi sie Kafeteri i w góle nuda mnie tu przywiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukasz znowu faceta Napisano Maj 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Nie, nie szukam , jesteś chętny/a ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna marysia. Napisano Maj 24, 2009 no wreszcie gdzie sie wloczylas mendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukasz faceta Napisano Maj 24, 2009 chętny na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewidzialny_ 0 Napisano Maj 24, 2009 Trywialna-> to jak długo Cię nie było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie było jej jeden dzień Napisano Maj 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Długo mnie nie było , ale juz jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Witaj Moja Mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Pewnie nockę dziś obalałaś na A4 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Ech ja też klepię biede Nie jesteś sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Wiesz co sie ze mną stało przez ten czas jak nie miała dostępu do Kafe ? Przytyłam :O i to aż 2 kilo ! i w ogóle psychika mi siadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trywialna Sucz Miss Pokemonów 0 Napisano Maj 24, 2009 Ok ;) Aufwiedersehen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach