Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhbkjm

Zlamal mi tym .... serce ... Pocieszy mnie ktos ...

Polecane posty

Gość gjhbkjm

Pol nocy nie spalam i nie spie od 4 rano ... :(''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Gość gjhbkjm
chlopak, wczorajszego wieczora .... Juz nawet nie mam sily plakac, po porstu go nienawidze !!! Nie sadzilam, ze po takm czasie bydcia ze soba, po tym co przeszlismy moze okazac sie niewrtym zlamanym kutasem !!! Nawet nie wiem, czy komus chcialo by sie sluchac tej historii

Gość nie on1 nie ostatni
norma przyzwyczajaj sie do facetów

Gość pomaranczowy witaj
:P

Gość gjhbkjm
heheh lubie jak sie tak czasem fajnie kluciecie tu , rozsmiesza mnie to :) dzieki bardzo : To ja wam ponizej przedstawie stytuacje :) tak w skrocie

Gość fdhherera
trzymaj sie. ja tez mam postatnie noce nieprzespane przez niedojrzalego palanta. minie. byle szybko. tzreba przetrwac jakis czas i potem bedzie tylko lepeij

Gość garnuszek
następna naiwna pinda która wierzyła w miłość, a ten ją wyruchał rzucił i znalazł inną a ta będzie beczeć dniami i nocami

no wybacz \"garnuszek\" ale naprawde wkurwi***ła mnie twoja wypowiedź. to sie nazywa lekceważenie uczuć innych... ŻAL.PL!!!!!!!!

Gość ale garnuszek ma racje
chociaz moze wywalił to bezsposrednio ,tak z reguły sie dzieje i nie ma co plakac po draniach

Gość gjhbkjm
Wczoraj moj chlopakmial jechac na caly dzien na ryby z kolegami , ale pogoda byla brzydka, wiec zrezygnowali. Dostalismy zaproszenie na dzilke, na urodziny jego kolegi, stwierdzil, ze tez mus ie za bardzo nie chce isc. Wiec wymyslil, ze pozysczymy od mojejmamy samogod;] i pojedziemy tam na godzinke, a potem sami sobie cos porbimy :) zgodzilam sie. Pojechalismy, zapoznalam sie z wsztskimi, bo znalam tylko solenizanta, jakies 4 dziwczyny i z 10 chlopakow;] dziwczyny w wieku hmmm 17, 16 lat, reszta to chlopcy o wiele starsi...Z grzecznosci symbolicznie umoczylismy dziuba za zdrowie.Nie pasowalam do tego towarzystwa(wiecie take dresy, a dziwczyny hmmm tapeta, blyszczyk i tragiczne tematy dorozmow, co 2 slowo kurwa) Nagle chlopak wycodzi do mnei ztekstem... "Kotku zaszczepilo mnie, napil bym sie z chlpaki, ale nie wiem co teraz zrobic,nie umawials sie z kolezankami?" ;]wymyslil, ze odstawi samochod, i wrocimy :) ale oczywiscie bylo inaczej, po drodze rozmawialismy, i mowi,ze jak ja nie chce wracac to nei wrocimy, ale ze by sie napil, i ze tak glupio bo dawno sie z kolega nei widzial, a ja jak chcesz, a on ale wiesz, ja bym wolal , zebys tam ze mna nie byla, bo chyba sie tam zle czulas, sama widzilas jakie dziwczyny nie amsz sie o comartwic oni maja glupie zasady, bo one wszytskie chyba sa tam zajete, i nawet nie mozna doniech podejsc...;](

Gość gjhbkjm
negatywna_ja - dziekuje

Gość garnuszek
gowniara z gimnazjum jeszcze tak napisała że nic nie można zrozumieć, złamał jej serce bo sraka -niewiadomo co, następna jakaś dresiara która jeszcze sie nie uczy wogóle

Gość ziom 001
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheheheheheeheh:)))) pozdrawiam autorke:)))

Gość ja bym sie pocieła
przynajmniej po tak "złamanym" sercu ,straszna historia ,jak ty to przezyłaś,powinni ci pomnik postawić ,jestes taka heroina z nieszczesliwego romansu ,bla bla bla-tego sie spodziewałas? jaka gowniana historia, faktycznie jest sie czym załamac :P

Gość gjhbkjm
Sorry, za pismo, ale pisze szybko i takie sa tego skutki ... Ale nie zycze sobie, zeby mnie tu ktos obrazal i wyzywal od dresiar ;] gdy jest zupelnie na odwrot. Nienie chodzi mi o to, ze chcial sie napic z kolegami, chodzimi o to jak mnie potrakowal , nie wiem, moze was by to nie ruszylo, ale mnie to zabolalo dosc mocno. On nie nawidzi gd ktos sie z nim umawia i nie dotrzymuje slowa, ale gdy on sie umowi, a potem Cie zbywa besczelnie to jest dobrze . Nie wiem, wydaje mi sie , z enei znajde tu zrozumienia, i tak mi nic nie da ze sie tu wyzale, tylko mnie zbesztacie . Tak ejstem gowniara, ktora ma az 20 lat i jest slepo zakochana !!!!!!!

Gość kup okulary

Gość gjhbkjm
Tak wlasnie pokazaliscie swoja madrosc i poradnosc .Jestescie tak wysoko poziomem, ze wyzywacie innych i smiejecie sie z ich uczuc . Sami jestescie niscy ! Czesc

hmm, po twoim opisie cięzko coś poradzić, bo znamy tylko wersję jednej strony, ale rozumiem, ze jego słowa bardzo cie zraniły. rozumiem, ze odebrałaś to jako niecheć z jego strony do bycia z nim, bo jestes jego przyzwoitka? jak ciebie nie ma to on moze sobie totalnie poszalec i wyluzowac? a ty go w jakis sposob hamujesz? mowiac krotko - rozumiem ze jestes na niego zzła i masz do tego prawo, bo zranil twoje uczucia, ja na bank bym tak samo zareagowala gdybym byla na twoim miejscu.mialam wrazenie, ze on cie wręcz wygania z tej imprezy.napisz jak on sie teraz zachowuje, masz jakis znak od niego ze chociaz zyje po tej imprezie?

Gość garnuszek
dziewczyno masz dysleksje czy twoje pisanie jest skutkiem skończenia edukacji na czwartej klasie szkoły podstawowej ? W każdym słowie robisz błąd.Błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, stylistyczne. Nie czepiam się, każdy robi błędy ale ty jesteś masakra :-O Nie da się ciebie czytać.

Gość jestesmy niscy
? to moze wyzal sie przyjaciólkom z reala słoneczko

Gość pozdro6OO
hehehe psoko biba byłem na takich, zapraszasz małolatki co z reguły nie maja kasy i jak im sie piwa nastawia a do tego jeszcze wypija je ze starszyzna osiedlowa t oczuja sie jak królowe i sa sklonne po wypiciu paru piwek pojechac na pare batów :). nie mowiac o łazeniu na waleta przez pol wieczoru. ehhh az sie łezka w oku kreci.

ja pierd***ole ludzie, dajcie jej spokój! nastawiliście się na historie rodem z romansów, z filmów, a tu chodzi o życie a nie film. co myśleliście, ze to będzie bajka o królewiczu i księżniczce, których rozdzielił ziejący ogniem smok? hahahha! :D weźcie się za życie wreszcie a nie czekacie na tkliwe historie, żerujecie na nieszczęściu innych. ciesze sie, ze jeszcze są ludzie, którzy maja uczucia, bo po waszych wypowiedziach widać, ze wszystkie baby powinny być zimnymi sukami, wyrachowanymi, których facetów maja za gów***, wiążąc sie z facetami powinny wiedzieć od razu, ze nie można im zaufać, nie dawać sie im zranic i przewidywać wszystko. rany, to dopiero naiwność! każdy facet natomiast to kut***as, który zawsze skrzywdzi, wiec trzeba sie do tego przyzwyczajac. to po co w ogóle się wiązać? po co istnieć w takim razie? żeby być samemu z bandą przyjacioł i rodziną? tylko po to żyć? ech, szkoda gadać....

Gość RoXXX
czy tylko ja nie zrozumialam o co chodzi autorce?

Gość camember
niewiele zrozumiałam z tej historii Ale na pewno dało się zauważyć chamstwo chłopaka. Jakby mój tak zrobił też bym się wqrwiła i nie odzywała z tydzień, strasznie gówniarskie zachowanie:O