Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycha

Kto ma jeszce obsesje na punkcie exa?!POMOOCY!

Polecane posty

Gość Patrycha

Moj problem to wieczna obsesja na punkcie osooby z ktorą wcześniej bylam;/ To jest straszne,Sprawdzam jego opisy,Nowe zdjecia na fotce,xy tez jakich ma nowych znajomych na nk:( Ju z mnie to meczy ale nie umiem inaczej;/ bylam z Ta osobom dwa lata,nadal ją kocham,ona mnie tesh jednak tak probowal dwa razy a ja ze swoimi humorami dwa razdy odmowilam.Typ chlopaka ktory nigdy o nic nie prosi,toteż wiem,ze 2szansy nie bedzie.JAk sie uwoolnic?! Czy zrobic 1szy krok tymrazem mimo ze tak dzeilnie i glupiooo odmawiam?;/

Gość Patrycha
No WieM ,ZE NIE WEIM ALE TERAZ WIEM ze chce;(:)....

widocznie na poczatku za łatwo było im wiecej wysiłku wlozymy w znajomosc tym bardziej to doceniamy a czasem wtedy doceniamy kiedy stracimy

No WieM ,ZE NIE WEIM ALE TERAZ WIEM ze chce\" gdzie teraz oznacza moment \"do spotkania innego kolesia\" :P

Gość Patrycha
O jejq nie do spotkaniea bo bylam z Nim dwa lata i zawsze chcialam z Nim byc ALE jak juz przyszlo do powrotu to ja wyobrazalam sobie bog wie co,ze bedzie mnie prosil czy cos,a on nie;/ No to ja dol.Nooo i tak jest zeeeeee chce jescze 1szansy;/ale zbyt dumna jestem

moim zdaniem jesli koles patrzy realnie na zycie to nie zgodzi sie facet potrzebuje KOBIETY a nie niezdecydowanej i rozkapryszonej dziewczynki osobiscie jak najdalej trzymam sie od takich osób

Gość Patrycha
Dzięki.ALe on najpierw zerwał i to w sposob taki,ze nic dziwnego ZE mnie zabolalo.Jednak na drugeij imprezie rozmawiam z Nim bardzo szczerze i wyszlo,ze sie kochamy.Ale znow wybor nalezal do mnie.On zaczal ze imprezy ze cos to ja jakbym zazdrosna byla stwierdzilam,ze mu na wolnosci lepiej i niech tak zostanie.On wielce urazony a ja juz tego chyba nie naprawie;(wieeeeem...chore jak i ja;/

i tomcioszek ma 100 % racje :) jak najdalej od takich widmowych panien :) po chuj sobie jebać zycie ????

Gość Patrycha
qzwa dzięki

Gość frelka18
Ile masz dziecko lat? Jaka dorosla osoba pisze "tesh":O

Gość Patrycha
frefelka To się nazywa przyzwyczajenie z gg moja droga.19naście

Gość frelka18
patrychelka, to sie nazywa dziecinada:D

Gość Patrycha
Dobshe zapamietam;]

Patrycha zobacz jak piekna pogoda jest za oknem :) proponuje spacer :) dla umysłu dobrze robi :P

ktos kto ma 19 lat nie jest w stanie byc w zwiazku , ktory ma jakąkolwiek przyszłosc musicie wyszalec sie i za kilka lat pomyslec o tym na nowo