Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małastonka

Wkurzają mnie ludzie...

Polecane posty

Gość Małastonka

Większość ludzi potrafi tylko obgadywać. Każdy się na mnie patrzy jakbym wyglądała jak jakaś kosmitka.;/ Kupiłam sobie ostatnio takie wysokie zagraniczne buty(adidasy) w Polsce jeszcze nikt takich nie ma, a każdy się ze mnie śmieje.;/;/ Wkurza mnie to,jakbym nie miała prawa do własnego wyboru w czym chcę chodzić.Mam własny styl,który mi się podoba,nikt się tak nie ubiera,ale to chyba nie oznacza,że ja nie mogę nosić ciuchów takich,które mi się podobają?? Mi tez nie podoba się styl niektórych ludzi,ale ja im tego nie mówię,nie wyśmiewam się.Akceptuję to jacy są, dlaczego ludzie nie chcą akceptować mnie?? Macie podobny problem? Albo idę ulicą i jakieś szmaty mówią ,,widziałaś tego pokemona", nie sądzicie,ze to jest chamskie??

Gość gosia0512
nie przejmuj sie ludzie ci zazdroszca bo sami by chcieli cos modngo miec...

Gość Małastonka
Albo..mam długie nogi i jestem szczupła,(ale nie chuda za bardzo)..i 165 wzrostu..czy nie mogę nosić butów na delikatnym obcasie?? Masakra w tym świecie to już nic nie można.Wkurza mnie to, ale postanowiłam się tym nie przejmować. :):)

Gość wawelski
ostatnio widziałem laskę co miała złote kozaczki do dzinsów.Malo się nie posrałem ze śmiechu

Gość ollllka
Wiesz,nei żyjemy na planecie sami:) Czasami nasz styl może się wyadawać śmieszny i wtedy warto się zastanowić nad sobą.Twój wyglad jest Twoją wizytówka co bardzo widoczne jest szukając pracy.Ja osobiscie nigdy nie śmieję sie z czyjegoś wygladu,stroju niemniej czasami mnie razi.jak spotkasz chama to bedzie śmiał Ci się w twarz.

Gość ollllka
kobieta powinna ubierać sie tak aby nie tylko czuć się dobrze ale też wygladac jakoś ładnie,jednolicie.Takie życie niestety:/ Póki dziewczyna jest młdodziutka to ubiór jest generalnie bez znaczena,ale później niestety ale ma znaczenie.

Gość paulaaaayyyyyy
siemka. doskonale cie rozumiem... jak wrzucilam na kafe link ze zdjeciami ubran ktore sobie chce kupic to zostalam zajebiscie zjechana,,,nie pprzejmuj sie....to tylko w polsce taka zawisc i zazdrosc

Gość paulaaaayyyyyy
i wszyscy na kafe uwzaja ze satynowe rozowe rurki i rybaczki to stroj dla dziwek a mi sie kurwa podoba i sobie taki kupie. a autorce radze sie nie przejmowac , bo tak jest wszedzie tylko zazdrosc i zadowolenie jak komus sie nie udaje

Gość ollllka
idz do reperzentatywnej pracy w adidasach ,szef Cie udusi:)

Gość ollllka
rózowe rurki z satyny w cale nie muszamwygladac dziwkarsko ,na jednej wyglądać beda dobrze na innej własnie dziwkarsko.Poprostu ważne jest ubrać się do swojj urody.

nie zwracać uwagi , w Polsce kobiety rzadko mają własny styl reszta to kserogirls , które stadami paradują w w tych samych ciuchach 🖐️ na przykład teraz te śmieszne pseudo skórzane kurtki :D

Gość ollllka
tez chciałabym ubierać sie swobodnie,ale jak pisałam nie żyjemy sami na tej planecie,a obecnie wizerunek jest bardzo ważny.

Gość a ja sie fajnie ubieram
czasami jakies dresy adidasa, pumy, fajne buty firmowe.I widze jak niektorzy kolesie patrza sie tak wrednie bo zazdroszcza mi tych ciuchow

ollllka-> prawda , u kobiety ,która nie ma nic innego do zaoferowania to wręcz rzecz najważniejsza :classic_cool:

Gość a ja mam juz ponad rok
sportowe buty na wysokim koturnie i jakos nikt mnie nie wytyka palcami, chyba na jakiejs wiosce mieszkasz

Gość Jak bedziesz pewna siebie
I miala styl i klase to nawet w worku po kartoflach bedziesz wygladac zajebiscie. moja rada-wyjedz z Wolski ;)

Gość ollllka
nawet jeśli kobieta ma duzo do zaoferowna i tak na poczatku oceniamna jest po wygladzie.Nie ma co ukrywać.Jak ktoś pójdzie w dresie na rozmowę kwalifikacyjną raczej pracy nie dostanie.

Gość ollllka
teraz trzeba mieć na zewnątrz i wewnątrz:) inaczej przepada człowiek,taki wymóg rynku.

Gość Małastonka
Ja wcale nie ubieram się jak dziwka itd. Noszę normalne ciuchy tylko ,że one są zagraniczne.Kurde, to chyba lepiej,ze ubieram się tak jak chcę, a nie(tak jak ktoś napisał wyżej)nie chodzę w tym samym co stado lasek w Polsce!!..bo jest taka moda i wszyscy to noszą, ale piepszy mnie to. Jestem inna.I niestety mieszkam w wiosce i dla nich takie amerykańskie adidasy na koturnie to chyba kosmos jest.Ale trudno niech się gapią, nie będę się tym dłuzej przejmować :D:D:D:D