Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkdswq

niewiemczym sie zajac?

Polecane posty

Gość malwinkdswq

koniecznie chce sie juz zajac przygotowaniem do slubu ,ale nie wiem co mam robic -sukienka juz wybrana -ale nie bede szyla 10 meisiecy przed .Slub odbedzie sie na hajwach wiec wesela nie bedzie wizami zajmiemy sie po pworocie z egiptu (w polowie ) lipca nie wiem jestem strasznie podekscytowana nie wiem za co sie zabrac

Gość wawelski
Na hawajach skandal w dupach i piczkach się niektórym wywraca

Gość malwinkdswq
no a co musze tak jak kazdy wiejskie weselicho odwalac z oriekstra i pijanym wukiem staszkiem??

Gość wawelski
w dupach sie przewraca od czego jest Polska

Gość malwinkdswq
kazdy robi taki slub jaki sobie wymarzyl i na jaki go stać:)

Gość malwinkdswq
wg mnie kazde wesele jest takie samo tradycja slub w kosciele potem weselicho zabawa 2 dni ,oczepiny ...czym sie rozni ? kolorem sukni?bukietu ??czy samochodem jakim zajezdza para mloda ?

Gość popieram1
opowiedz cos więcej o tym weselu tez o takim marze tylko świadkowie i my :))) koszty chyba sa porównywalne do tradycyjnego wesela (takiego mniejszego) Przygotowuje je biuro podroży czy wy sami?

Gość malwinkdswq
popieram ,tak bedziemy korzystac z biora podorozy ktory oraganizuje takie sluby:) nie tlyko na Hawajach sa do wyboru Las vegas ,malediwy i inne egoztyczne europejskie rejony cypr,majorka (oczywiscie im blizej wychodzi to taniej) .Za wizy zabieramy sie tuz po powrocie z egiptu (w polowie lipca) .Tak zgadzam sie koszt porownywalny do tradycyjnego polskiego wesela ,mozna zrobic jeszcze skromniej bez suknie ,garnituru -ale ja akurat o sukni marze wiec impreza bedzie drozdza ,ale co tam jak szalec to szalec .Świadkow nie musicei brac bo biuro daje od sibie dwoch siwadkow juz w cenie (calej imprezy) chyba ze chcecie koszty beda duzo wieksze bo nie tylko placicie za ich przelot ale pobyt(w tym wyzywienie ktore na wyspie nie jest tanie) a wam gdzie sie marzy slub i na kiedy?

Gość malwinkdswq
aloha jest tam ktoś?

fajny pomysł z tym weselem :) Bawcie się dobrze :D

Gość camember
a wszystkim gościom fundujesz te hawaje czy tylko połowie? ja nie wyobrażam sobie że miałabym pojechać na takie wesele na własny koszt:O

Gość malwinkdswq
awe1 dziekuje zadnych gosci (rodziny mojej nie lubie) a moj ma mala ,wiec tylko ja i on -rodzice sa zadwoloni z naszej decyzji jakbym miala zapraszac cala rodzine to chyba taniej by mi bylo odm postawic;)

Gość malwinkdswq
dom*

Gość malwinkdswq
juz sie nie moge doczekac nikt nie mial wiedziec ,miala byc niespodzianka ale juz kilka osob wie :/ ja to nie potrafie utrzymac nic w tajemnicy

Gość camember
jeśli biuro podróży ma się wszystkim zająć to chyba nie masz za wiele do zrobienia

Gość camember
dla mnie ślub bez własnych rodziców nie za bardzo by mnie satysfakcjonował

Gość a ja mam juz ponad rok
ale kurwa, co ty chcesz przygotowywac, skoro wszystko zalatwia biuro:o prowokazja tez musi byc przemyslana 😴 🖐️

Gość malwinkdswq
no wlasnie sek wtym e chcialabym cos robi :) a nie mam czym procz zlozenia wniosku o wize;)

Gość camember
proponuję ci się zająć normalną codziennością bdw, uważam że założyłaś topik tylko po to żeby się tymi hawajami pochwalić, tylko nie wiem czym tu się chwalić....

Gość malwinkdswq
chcialam sie podzielic z wami moja radoscia!:)

Gość camember
było od razu założyć topik, nie "niewiemczym sie zajac?" (z licznymi błędami w nazwie:P ) tylko "hurrra mam ślub na hawajach, wiem że mi zazdrościcie" to byłoby adekwatne;)