Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revele

Czego Wam najbardziej brakuje we współczesnych mężczyznach?

Polecane posty

Gość revele

Mi tych romantycznych, starodawnych zasadach dobrych manier, wprowadzanych do codziennosci, w stosunku kazdego człowieka, a w szczegolnosci do kobiet. Chociaz takie malutkie i mało znaczące odsuwanie krzesła, podnoszenie siedzenia z krzesła, gdy kobieta wstaje od stołu, przepuszczanie w dzrwiach itp idt. Naprawdę brakuje mi dżentelmenów, a jeśli ich spotykam, zazwyczaj sa to słodcy dziadkowie:O

Gość a dlaczego zaraz
Mi karabinu, żeby odstrzeliwac chore sztuki takie jak Mario. :P

Gość pani pikolla
autorko, gdy widze taką postawę, jaka reprezentuje mario, dokładnie wiem o czym mówisz:O a mi oprócz tego brakuje romantycznosci...

Gość co do przepuszczania w drzwiac
To lepiej niech facet wchodzi pierwszy, bo jakby nad drzwiami wisialo zelazko - pulapka to on by oberwal :D

Gość Wielka Polska Katolick
zgadzam sie z mario szacunek do kobiet to byl kiedys tak jak kiedys byla Polska i porzadek i kobiety zachowywaly sie przyzwoicie, teraz jest rownouprawnienie, postep i nowoczesnosc i nie ma dla kogo byc szarmanckim, kulturalnym i romantycznym

Gość liho
Kultura i uprzejmość to najlepszy sposób na kobietę, niektóre potrafią to docenić i to o nie właśnie chodzi, jeśli szuka się kogoś z klasą.

Gość wicekwacek
a najlepiej z klasa S

oj widzę mario znów wpadł w słowotok...... ale nic to - ten typ tak ma :D ja już w ogóle czytam forum jakoś automatycznie wzrokiem omijając jego wypowiedzi i rejestrując jedynie ich liczbę :) czego mi brakuje - zdecydowania, tego wspaniałego podejścia do kobiet jakie mieli nasi dziadkowie. i tego podejmowania wysiłku w celu zdobycia kobiety. dziś faceci jak podejdą do babki i zagadają to uważają że bóg wie jak się wysilają... żenada... o prawdziwym zabieganiu o kobiecą uwagę i względy nie ma mowy. są leniwi i ( nie umiem inaczej tego nazwać ) pizdowaci do granic możliwości. okropność. tego chyba najbardziej. w ogóle wiem że się rozpiszę ale dzisiejsi faceci są do dupy. ogólnie kobiety przez ostatnie 20 pokoleń walczyły o siebie, doskonaliły się, podejmowały wyzwania. stają się coraz bardziej samowystarczalne coraz lepiej wyedukowane, mają coraz szersze horyzonty. a faceci? jacy byli tacy są. i zostają z tyłu. albo co gorsza cofają się jeszcze bo przecież tacy biedni, tacy niedocenieni. horror. prawdziwych facetów już nie ma a kobiety wybierając któregokolwiek z was wybierają po prostu mniejsze zło, takiego najlepszego z najgorszych. orła wśród kurczaków. GDZIE CI MĘŻCZYŹNI? PRAWDZIWI TACY? ORŁY SOKOŁY HEROSI?

Gość wicekwacek
like hell o czy m ty mowisz? rozejrzyj sie do okola i nie porownuj tego co bylo kiedys bo kiedy kobiety byly inne, ale widac jestes typowa zaklamana kobieta ktorej wydaje sie ze jej sie wszytko nalezy i dlatego spotykasz tylko takich ktorzy maja cie gdzies

Gość wicekwacek
hehehehehe kobiety wlaczyly o siebie przez 20 pokolen ;) no swietne to jest po prostu, usiasc i zrywac boki, kobiety sa nowoczesne - hahahaaha oj co za glupota wszeteczna

Gość sara44
like_hell zgadzam się w zupełności z Tobą. dzisiejsi faceci to albo pseudomacho zakompleksieni, którzy to muszą się wyżywać na żonie lub dziecku, bo na swoich i słabszych łatwiej, albo druga kategoria to zdziadziałe bambosze, którym nic się nie chce, nic działania tylko pretensje do wszystkich tylko nie do siebie, bo im coś nie wyszło A prawdziwy facet z jajami to taki, który jest szlachetny, dobry, potrafi zadbać o swoją rodzinę, bo czuje się za nią odpowiedzialny i nie mam tu na wzgledzie kasy, daleka jestem od tego, potrafi kochać/ bo tego brak mężczyznom, kochają tylko siebie i swoją wygodę/ ach tylko, że tacy wymarli dawno, dawno

Gość mncvkjxbdvjkbvdkv
rozumu i kasy

Gość co by nie mówić jedna
wypowiedź jest słuszna: nie ma dla kogo być dżentelmenem.

oj wiesz co to dżentelmen???? nie sądzę..... zresztą dżentelmenem jest się zawsze, więc to nie możliwe

Gość hahahahaaa333
"a z penisem wita sie tylko przez lustro!!!!!!!" co to znaczy?

"oj wiesz co to dżentelmen???? nie sądzę..... zresztą dżentelmenem jest się zawsze, więc to nie możliwe" Kiedyś byli gentlemani i damy. Dzis nie ma dam ale mimo to wszystkie chcą gentlemanów. :classic_cool:🖐️

Gość hahahahaaa333
O jaaa, musisz mieć naprawdę małego, że tak leczysz swoje kompleksy. Pi razy oko 2 cm.... w zasadzie w zaniku :P

Gość hahahahaaa333
No sorry ale to może po sobie oceniasz, że nie widzi z góry swojego wacka. Przy 2 cm też pewnie niewiele widzisz :P

Nie ma kobiet dla których warto się poświęcać. Albo zajęte. Dziś liczy się dla was tylko solarium, tipsy i imprezy więc o kogo mamy się starać? Lalka z sex shopu przynajmniej nas wysłucha

Gość hahahahaaa333
Wróć do pierwszych postów, w których już Twoi koledzy dawno udowodnili, że sami sobie takich facetów - chamów wybieramy. Teraz uruchom szarą komórkę i wyciągnij wnioski dla siebie: sam sobie wybierasz tipsiary po solarce. Tak samo jest mnóstwo fajnych dziewczyn, jak i chłopaków. Ale chłopaków porządnych jest naprawdę mniej - i to mi powiedział pewien mądry facet.

"Ale chłopaków porządnych jest naprawdę mniej - i to mi powiedział pewien mądry facet." przedstaw dokładne wyniki badań przeprowadzonych przez niego. :classic_cool:🖐️

Gość TkMaxx i Next Choice
jest mniej bo facetów wogóle jest mniej :D

"jest mniej bo facetów wogóle jest mniej " To niczego nie dowodzi, gdyż nie przedstawiła wyników badań mówiących, że procent porzadnych jest taki sam u obu płci co faktycznie powodowałoby, ze facetów porzadnych jest automatycznie mniej. :classic_cool:🖐️

Gość hahahahaaa333
Facetów jest mniej? w mojej grupie wiekowej jest więcej ... panowie po 0 mnie nie interesują...

Gość hahahahaaa333
po 40 miało być