Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwopp

O co w zyciu walczyc? O prace czy przyjaciół?

Polecane posty

Gość iwopp

Mieszkam na wsi. Mam prace, mam samochod. Nie mam przyjaciol- czy wyjechac do duzego miasta i wynajmowac jakas klitke zeby tylko kogos poznac i mieć co do roboty wieczorami???

Gość brudny diament
ja bym zaryzykował ;-)

Gość reenaaaa
ja bym wyjechala

Gość zimmnn
zostac i szukac znajomych na miejscu

Gość anioł i diabeł jednym
Prawda jest taka że bez przyjaciół można życ :) :) :) ja mam kilku kolegów :) w szkole.... ale praca jest bardziej potrzebna szczególnie taka z której można się utrzymac :) :) :) ...nic nie daje większe satysfakcji jak zarobione pieniądze :)

Gość iwopp
Ok, ale ja nie mam chlopaka a mam 24 lata i nie sadze ze go spotkam tutaj gdzie mieszkam, bo tutaj wszyscy juz sa powiazani w pary

14:18 [zgłoś do usunięcia] mario84000000000000000 KASA KASA KASA za kase kupisz wszystko i wszystkich przyjaciol kolegow od piwa.... a to nie te czasy albo getta w ameryce czarnychów że liczy sie braterstwo i przyjazn ...przyjazn nie da ci żarcia domu ani auta KASA!!!!!!! ludzie sa zawodni jak odkurzacze philipsa sama sie przekonasz !!!!!!! Wiesz co???.....masz racje za kase można miec wszystko.... 14:29 [zgłoś do usunięcia] iwopp Ok, ale ja nie mam chlopaka a mam 24 lata i nie sadze ze go spotkam tutaj gdzie mieszkam, bo tutaj wszyscy juz sa powiazani w pary To musisz poczekac aż będziesz miec urlop w pracy :) :) wtedy sobie szukaj chłopaków, przyjaciół itd :D :D :D :P

Gość zielona woda taka
Nie wiem.. ciezki wybor.. wiesz.. w duzych miastach tez kazdy ma swoje zycie w tym wieku...

Gość lkosa
miasto!! wybierz miasto.wies jest dobra jak juz sie jest po 50-tce

Gość jesli chcesz sie zwiazac
z kims to musisz wychodzic wieczorami np w weekendy na jakies imprezy. Tam mozesz znalezc jakas samotna bratnia dusze i nie musisz mieszkac w miescie zeby tak zrobic. W miescie ludzie tez sa juz zwiazani z kims. Wszedzie jest tak samo.

Gość hehehehehehehe
bez przyjaciol nie ma zycia