Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzelka 27

pokochalam egipcjanina

Polecane posty

Gość zuzelka 27

bylam na urlopie w egipcie. Poznalam jego... pracowal jako przewodnik ,byl jak prawie kazdy egipcjanin, czarujacy, i przemily.. Swietnie mowil po angielsku. I zaczelo sie. Dwa cudowne tygodnie z tego drugi tydzien spedzony z nim. Ostatnia noc byla tylko nasza, cudowna, pelna romantyzmu jak w filmach. Jestem juz w Polsce, ale nie moge zapomniec. On dzwoni codziennie, pisze smsy. nie nie jest namolny, wiem ze nie chce przyjechac do Polski. Tam u siebie ma prace ktora lubie i .... rodzine w Kairze. Oboje tesknimy ale zadne z nas nie cgce opuszczac swego kraju. Czulam ze sie zakochalam, cierpie, jest mi zle bez niego. Tylko naze wspolne zdjecie ktore stoi przy lozku daje mi odrobine radosci. Wiem jakie macie zdanie na temat takich zwiazkow. pojechala, puscila sie on ma tam takich tysiace. Ale my wiemy ze to jest to. Ten chlopak jest wyksztalcony, i wcale nie przypomina chlopaka z tamtejszych kurortow. Ostatni sms orzymalam dzis rano .Brzmial tak: "Gdybym mial pojsc za toba na koniec swiata to zrobilbym to bez wahania". Wierzyc????

Gość o naiwności
nie wierzyć. wciska taki kit każdej turystce. serio, siedziałam w Egipcie 3 miesiące jako rezydentka. odpuść sobie.

w kontekście "Oboje tesknimy ale zadne z nas nie cgce opuszczac swego kraju" sms o treści "Gdybym mial pojsc za toba na koniec swiata to zrobilbym to bez wahania" jest bez sensu :o

Gość zuzelka 27
:(:( eh. mialas doswiadczenia z takimi przypadkami jak moj?

Gość zuzelka 27
on boi sie Polski, ja boje sie Egiptu. Co tu jest bez sensu. kazde z nas czeka na to drugie.

Gość ciekawe czego boi sie polski
? ww polsce sie nic nie dzieje, a araby jak to araby...:D rozumiem ze ty sie boisz no bo jego kraj mowi sam za siebie, a szansa ze spotkalas innego niż wszyscy arabowie jest minimalna :D arab w europie to nie arab, gorzej w swoim kraju :p

nie godoj, egipcjanina, jako mumię, czy poganiacza wielbładów :P:P buhahahahahahaha, egipcjanina buhahahahahaha

Gość sepsa
klamie....prawie kazdy z nich bedzie przysiegal na zycie mamy, zeby osiagnac cel.....a celem jest pobyt w europie, darmowy sex, albo kasa od bogatych turystek....a to co slyszalas..to juz chyba standart...wiec zapomnij

Gość wor z kotem
dlaczego wkladacie wszystkich do jednego wora

Gość beti-75
a jak miał naimie ten twój wielbiciel/ oczywiscie jezeli możesz zdradzić?

Gość Popełniacie błąd językowy
Nie mówi się "Egipcjanin", tylko: "brudny, śmierdzący arabus" :classic_cool: 🖐️

Gość mniej maku panienko bo
uśniesz nad klawiaturą, arabowie mają wyssane z mlekiem matki , robić w chu.ja głupie białe baby z europy. Z resztą wszystkie arabki są obrzezane i w łóżku przypominają kłodę drewna, tak, że jakt taki poczuje normalną zdrową kobiecę, to dostaje poyebania zmysłów i kązda paskuda o białej skórze wydaje mu się boginią seksu.

Gość paskuda boginią seksu dobre

hahha, Jarek, jak inteligientnie zauważyłeś brak spojnosci w tekstach tego typa :D

"wor z kotem dlaczego wkladacie wszystkich do jednego wora " Przecież Juliusz Cezar udowodnił że arabus łże:P.Dlatego jest ten osobniopisany niewiarygodny.A autorka niech nie zapomni zapytać sie czy ma siostry i czy mamusia żyje.Niech powie żeby je przysłał do Polski bo koledzy chcą je sobie pohędożyć na portrecie mahometa:classic_cool:.

\"wszystkie arabki sa obrzezane\"... ciekawa jestem kto ci udzielil takich informacji. Owszem, w niektorych krajach takich jak np. Somalia istnieja takie praktyki, ale w Egipcie nie. Poczytaj troche na ten temat zanim cos napiszesz

Gość emiliahanna
A czy jest jakas dziewczyna tu ktora nie poznala swego egipcjanina na wakacjach?