Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychologistaaa jaa

Im kobieta ładniejsza tym szybciej traci dziewictwo -------- To nie tak !!!!!!!!

Polecane posty

Gość psychologistaaa jaa

Panuje powszechne przekonanie że im ładniejsza kobieta to tym szybciej traci dziewictwo. Dlaczego ?????? Bo ma większe powodzenie. Ale ............... Przecież do cholery jasnej - ludzie !!!! Dlaczego nie potraktujecie tego jako kurwienie się ? Przecież skoro ma szybciej okazję i ją wykorzystuje to znaczy że jest kurwiątkiem nie ??????? o lol ! żal mi was

Gość hehehehehehehe
ja tam jestem ladna i jestem dziewica, a z tego co widze, to te brzydsze czesciej zachodza w ciaze, czyli musze sie dupcyc

Gość 334LLiY7Y
popieram druga wypowiadz. dziwczyny które czuja sie mniej atrakcyjna lub sa mniej atrakcyjne łatwiej namówic do sexu poniewaz boja sie ze nikogo nei znajda

Gość takie przekonanie panuje
wśród zaślinionych samczyków których panna spławiła. nie dla psa kiełbasa - chyba każdy zna to przysłowie. w wieku nastu lat najbardziej prują się największe paszczury. worek na łeb i jazda. ładne dziewczyny (ale te które mają jeszcze coś w głowie) zazwyczaj są same, albo mają stałego partnera. czasami trafia się bonus w typie ładna + głupia ale to coraz rzadziej w epoce mcdonaldów i chipsów

Gość annpolis90
skąd ty sie facet urwałeś??? to paszczury dają dupy pierwszemu lepszemu bo potem może już nie być okazji,..... ładne, szanujące się kobiety albo są same, albo w stałych związkach, nie kurwią się na prawo i lewo :P

Z moich obserwacji wynika że kobieta która ma słaby kontakt z ojcem,jest on alkoholikiem lub go nie ma wogóle szybciej traci dziewictwo. Ponieważ brak jej ojca, który był by dla niej wzorem dobrego partnera. Szuka go myśląc że jedyną drogą która do tego prowadzi jest sex. Dziewczynki którym nikt nie wytłumaczył co to sex chcą zobaczyć jak to jest, bo nie wiedza jakie konsekwencje może mieć stosunek płciowy z niewłaściwą osobą, dodając do tego młody wiek...tragedia.

Gość hehehehehehehe
ja tam nie mialam kontaktow z ojcem a nadal jestem dziewica. albo ta teoria nie dziala, albo jestem wyjatkiem

Gość annpolis90
herbatniczek co ty pierdolisz :?

wyjątek potwierdza regułę:) Jak napisałam z moich obserwacji...Ale był chyba kiedyś nawet artykuł na ten temat.

Gość likiklianakaa
to z tym ojcem to albo tak jak piszecie, albo kompletnie przeciwnie, straszne bariery w kontaktach damsko meskich...

Gość ----ja------
ja tez nie mam dobrych kontaktów z ojcem, jestem atrakcyjna, podobam się wielu mężczyznom, studiuję na ścisłym, trudnym kierunku, jestem zakochana- od 3 lat w \"moim\" chłopaku i........... jestem dziewicą!

Gość ----ja------
ja tez nie mam dobrych kontaktów z ojcem, jestem atrakcyjna, podobam się wielu mężczyznom, studiuję na ścisłym, trudnym kierunku, jestem zakochana- od 3 lat w \"moim\" chłopaku i........... jestem dziewicą!

Gość hehehehehehehe
jak on to wytrzymuje??

Przecież w tej teorii chodzi o hard kor w relacjach z ojcem tj. nienawiść. Gdy ojciec jest alkoholikiem, kobieciarzem itd.

Gość kinij
nie jetsteś wyjątkiem:) Ja tez nie mama kompletnie kontaków z ojcem a nadal jestem dziewica:) czekam na odpowiedni momet:)

herbatniczek18... tak..szkoda ze człowiek budzi sie za pozno....:/