Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibicka sportów samochodowych

mam tego dość!

Polecane posty

Kubica po raz kolejny skompromitował Polskę na arenie międzynarodowej! Nawet cienias nie dojechał do mety. Jak długo to jeszcze będzie trwać? Jak długo jeszcze ten człowiek będzie marnował nasze podatki? Czy w ministerstwie sportu nie widzą że nie warto w niego inwestować i jest wielu lepszych sportowców którzy znacznie lepiej wykorzystali by pieniądze podatników? Jak długo jeszcze nasze podatki będą marnowane na pseudo-karierę tego pseudo-sportowca?

Nie jego wina? Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to się nie wypowiadaj! Jak to mówią złej baletnicy wszystko przeszkadza. Gdyby Kubica był dobry to by się nie oglądał na samochód tylko mknął do mety na pierwszym miejscu!

Co ty pierdolisz o jakiś podatkach? przecież kupica robi dla niemców! On nawet twojego ani jednego grosza nie ma na koncie.

Gość ja też mam dość tego Kubicy
Autorko tematu pierdolisz jak potłuczona, ale w jednym się zgadzamy mam dość tego całego Kubicy! Mam dość lansowania przez \"polskie\" media tego człowieka. To jest taki współczesny Ernest Wilimowski. Pamiętacie go? On też grał dla Niemców jak dziś Kubica! Zdrada po trzykroć!

zdrada? powiedz mi czy Polacy zauważyli Kubice na torze? Chłopak sam musiał się lansować i ciężko pracować na swoje medale! Powiedz mi kiedy o Kubicy usłyszałaś? Dopiero gdy był kierowcą testowym BMW w barwach Niemiec.