Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastka8389

Dlaczego w Polsce nie ma zakazu palenia w blokach?

Polecane posty

Gość niedługo to
we własnym domu nie będziemy mogli pierdnąć bo to przyczynia się do ocieplania klimatu

W takim razie dlaczego zabraniają trzymania gazów vx w mieszkaniu z otwarta pokrywą:O?Przecież to dyskryminacja jak inni mogą truć a ja nie:O.A demokracja nie ma nic do tego:P.

Gość pomylonaaass
jakie gazy o czym ty mowisz?

Gość URSUS C330
Dwupierdzian kapusty

Gość hehehehehehehe
ch*j w du*e z tymi wszystkim zakazami. ja pale wszedzie

wnoszę o zlinczowanie autorki tego topiku, ponieważ ogranicza ona moją wolność osobistą

prawo karne mozna tolerowac, ale dlaczego mam tolerowac jakąś porąbaną przeciwniczkę tytoniu, produktu legalnego w tym kraju, żądam wywiezienia jej na sybir. w kamasze ją, do gułagu.

w swoim domu to ja nikogo nie truję tylko siebie. i nie przesadzaj ze to takie trucie. zlodzieje i mordercy to są przestępcy

a poza tym jakos nikt tu nie mowi zeby byl np zakaz zazywania narkotyków ... nie uwazasz ze to o wiele gorsze niz papierosy?

" 2*25 w swoim domu to ja nikogo nie truję tylko siebie. i nie przesadzaj ze to takie trucie. zlodzieje i mordercy to są przestępcy " To ciekawe co byś gadała jakby sąsiad obok produkował fosgen:P.

nie wiem co to jest fosgen , ale papieros nikomu z sąsiadów napewno nie zaszkodzi, są gorsze rzeczy którymi sąsiedzi powinni sie zająć; npsąsiad który maltretuje fizycznie i psychicznie rodzinę, ale o takich to się tylko gada plotkuje i nikomu(prawie nikomu ) nie przyjdzie do głowy żeby pomóc, więc po co gnębić palacza w domowych pieleszach?

Fosgen (tlenochlorek węgla), COCl2 - nieorganiczny związek chemiczny z grupy chlorków kwasowych. Jest to bezbarwny gaz, bardzo silnie trujący i duszący, o zapachu świeżo skoszonej trawy, zgniłych owoców. chyba nie maco porównywać do papierosów

Gość wolnoć tomku w swoim domku
dla mnie te wszystkie zakazy są chore, przerysowane i mam nadzieję, że staną się martwymi przepisami!!! debile zamiast zabrać się za ważne rzeczy to wolą wymyślać pierdalnięte przepisy. w moich oczach są żałosnymi pustakami.

mnie też rozbawiły twoje porównania. więc pośmiejmy się razem

Gość niech się wezmą
za dotacje dla schronisk i za porządkowanie lasów z wysypisk śmieci i toksycznych chemikaliów w beczkach które sa składowane nielegalnie w lasach!! a nie że robią igły z widły i jak takie cepy miesiącami teraz będą się zastanawiać jak nas jeszcze ubezwłasnowolnić!!

ale w naszym pięknym kraju panowie magnaci zawsze marnotrawili czas na takie pierdoły, dlatego tak ten kraj wygląda, pewnie autorka ma coś z rządu w sobie,

Gość hehehehehehehe
niech się wezmą " z igly widly" nie odwrotnie