Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Zacznę od początku.... Jakieś 3 tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem nie byłoby w tym nic niepokojącego gdybym nie zapomniała przyjąć tabletki anty w określonym czasie. Kochaliśmy się z prezrwatywą ale nie jestem w stanie powiedzieć czy nie dotykał najpierw członka potem mnie, w każdym razie jest duże prawdopodobieństwo. Dwa tygodnie temu (czyli tydzień po wpółżyciu) byłam u gnekologa, wykrył u mnie nadżerke niestety, ale ciąży po tygodniu na pewno by nie wyczuł (tak mi się przynajmniej wydaje). I problem tkwi w tym że od jakiś paru może 4 dni zauważam u siebie objawy które ogólnie uważane są za pierwsze objawy ciąży: częste oddawanie moczu (na początku myślałam że to zapalenie pęcherza bo przez 2 dni odczuwałam pieczenie, ale teraz jest już normalnie tylko bardzo często), dodatkowo mam powiększone piersi, są bardzo wrażliwe, mam troche pociemniałe obwódki wokół sutków, jest mi niedobrze (ale to odczuwałam już dość często wcześniej), często mi się odbija, ogólnie nie czuje się najlepiej po jedzeniu. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mam nadzieje że w miare jasno opisałam moją sytuacje i ktoś będzie w stanie cokolwiek napisać.

Gość a może poprostu
test zrób a nie kombinuj?

Gość ja ci odpiszę
TEST CIĄŻOWY 3 TYG. PO STOSUNKU BĘDZIE BARDZO WIARYGODNY DLACZEGO DO JASNEJ GO NIE ZROBISZ ????????????? Co ja wróżka, żeby wiedzieć czy zaszłaś ???????????? Czasem wystarczy zapomnieć jednej tabletki i ciąża gotowa.