Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderiosssa

przerwanie stazu ...

Polecane posty

Gość asderiosssa

Chce przerwac staz z PUP . Obecnie zarabiam 670 zl netto. Wiem, ze gdy znajde prace, nie ponosze żadnych konsekwencji. Czy moze byc to zwykla umowa zlecenie bez oplaty skladek zdrowotnych ? Czy zarobek musi byc wyzszy niz na stazu ? w sumie mam juz prace na oku :) Powiedzmy ze podpisze z nimi umowe. jak powinnam sie zachowac w stosunku do PUP ? Powinnam pisac jakies podanie o przerwanie stazu czy wystarczy im tylko zaniesc umowe i automatycznie go przerwia ?

Gość hehehehehehehe
tez bym byla chetna na zerwanie stazu. grozi cos za to?

Gość pijane dziecko we mgle
Czy moze byc to zwykla umowa zlecenie bez oplaty skladek zdrowotnych ? ????? bez zdrowotnych? nie ma takiej opcji, od zlecenia też masz składki zdrowotne. Ale tak, może być to tez umowa-zlecenie

Gość jak nie ma takiej opcji
w zeszlym roku pracowalem w wakacje na umowe-zlecenie i nie mialem potracanych skladek zdrowotnych.

Gość asderiosssa
to jak w koncu ?

Gość iyeykujhgvgv

Gość mozna tak czy nie
a jak przerwie sie staz na rzecz innego stazu... w ogole mozna tak?

Dziewczyny, najlepiej zadzwońcie do PUP. Ja byłam na stażu w 2004/2005 roku i wtedy chcąc przerwać staż trzeba było ZWRÓCIĆ wszystkie zasiłki stażowe, które się otrzymało, wiec uwazajcie, bo nie wiem czy jest to takie opłacalne!!!

Gość elza123
Trzeba było przeczytac jakis regulamin albo dopytywac sie, a tak poza tym babki w urzedzie same powinny wam wszystko wyjasnic co i jak zanim sie zdecydowalyscie na staz. Dziwne ze wam tego nie powiedzialy ale wiadomo jak jest w urzedzie