Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz posypia sie bluzgi

Studia? - tylko prywatne!!!

Polecane posty

ze statystyka na prywatnej sobie poradzisz a po tem po administracji w wielu miejsach mozna pracowac inny humanistyczny no to co pedagogika socjologia ale co po tym bedziesz robic..

Gość nie wiem co wybrav
a znasz jakis kierunek humanistyczny zwiazyn z mdiami, dziennikarstwem iorcz preowa bo czytałm teraz o tym i bardzo trudny zawod

Gość nie wiem co wybrav
a dokładnie co moge robic po administracji, bo zawsze mojm marzenime było prcpwac w takim dra[aczu chmur wielkim a takije ogromnej firmie, nawet jako sekretarka bo tam nawet sekretarki dobrze zarabija na recepcji czy cos albo w firmie windykacyjnej tez fajna sprawa

tak mozesz w tym wszystkim pracowac po administracji co napisalas jeszcze w urzedzie w roznych prywatnych firmach w organizacjach zwiazanych z bezpieczenstwem jezeli wybierzesz odpowiednia specjalnosc. kierunek z mediami z dziennikarstwem... to moze byc dziennikarstwo , zarzadzanie i marketing ale tam jest matmy sporo

Gość nie wiem co wybrav
a mozesz Aniu jasniej w jakich firmach, np jak sa w warszawie, co sa drapacze chmur, to jakie tam sa firmy i co dokładnie nalezy do administratora? tylko siedzenie przy biurku? Chciłabym pracowac z ludzmi , gdzie jest duzo młodych ludzie, w jakies fajnej firmie, gdzie sa szkolenia itp jakies wyjazdy słuzbowe, a nie w urzedzie a z tymi strarymi babami sie kłocic, a boje sie ze po administracji własnie tam wyląduje, czytam na internecie wypowiedzi niekotrych osob i mwoia ze to praca tylko w urzedzie, ale nie wiem czy sami to studiuja i chca zniechecic innych czy tak jest? Mozesz mi to wytłumazyc, jestem w strasznej kropce , stoje przed wyvorem studiow i nie wiem nawet co chce rpbic w zyciu

ja tez stoje wlasnie przed wyborem i zdecydowalam sie na administracje ale jeszcze niewiem gdzie papiery zlozyc bo jest tyle tych prywatnych szkolw warszawie. Ja nie wiem jakie sa tam firmy w tych drapaczach chmur i nie sluchaj ze w urzedzie tylko bo tam by cie nawet nie przyjeli bo tam przyjmuja tylko po znajomosciach i maja uklady wiec na to nie licz.Ale jest duzo prywatnych firm i tam sie wiecej zarabia niz w panstwowych i tam masz wlasnie szkolenia itp i nie siedzisz z rzadnymi starymi babami. No nie tylko siedziec przy biurku to zalezy w jakiej to firmie i jeszcze jaka specjalnosc wybierzesz

no i jezeli z matmy cienka/i jestes to administracja jest w sam raz bo tam jest tylko statystyka a nie to co np na ekonomii czy zarzadzaniu

Gość robieme kreche
" bo zawsze mojm marzenime było prcpwac w takim dra[aczu chmur wielkim a takije ogromnej firmie," a to sie uśmialam:D koniecznie napisz to w liscie motywacyjnym :classic_cool::D

Gość nie wiem co wybrav
a jakie sa specjalizacje? i na jaka warto pojsc

Gość nie wiem co wybrav
do robieme kreche, smiejesz sie, ale to sa moje dzieciece marzenia:D

no np administracja rzadowa i samorzadowa,administracja europejska, administracja porzadku publicznego. A to zalezy co cie interesuje i gdzie chcesz pracowac

Gość nie wiem co wybrav
no ja własnie nie wiem gdzie, w tym problem, a ktroa z tych specjalizacji jest taka lekka i przyjemna i mozma tez po niej łatwo prace dostac

Gość nie wiem co wybrav
wiem tylko, ze w duzej firmie, za biurkiem i to tyle co na ten temat wiem:o

A ja jestem po dwóch państwowych i za nic w swiecie nie poszłabym do prywatnej. Jakos mam wpojone, że chodzą tam mało ambitne osoby. Ale to tylko moje zdanie. Osobiście nie zatrudniłabym nikogo np. po Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu ze Szczecina ;/ oni egzaminy z 1 roku zaliczali na 4, mieli po 5 poprawek z jakichś banalnych przedmiotów i tego typu historie... Moj tata pytał kiedys dyrektora czy za wpłatę za 5 lat z góry można od razu dyplom dostać :)

Gość nie wiem co wybrav
a ty jaka specjalizacje wybierasz?

Gość nie wiem co wybrav
chyba na ta administracje poijde, bo i tak nie wiem co chce w zyicu robic a to co bym chciała to jest bardzp trudny zawod i trzeba miec do niego predyspozycje np, pprezntacje przed duza grupa a ja na maturze ustnej to tak sie denerwowam, i to tylko 3 nauczycieli było:o, mam nadzieje ze sobie z matma poradze tylko, a jaka szkołe polecasz?

a co ty chcialas? a chcialabys taka tansza uczelnie a troche gorsza w ktorej latwiej zaliczyc czy droga ale w ktorej trudniej zaliczyc i jest uznawana za lepsza?

Gość nie wiem co wybrav
normalna ani nienajtansza ani tez nie najdrozsza, zeby nie było bardzo trudno, ale zeby jednak poziom był zachowany jakis, bo ja chce zaocznie studiowac

ja to sie zastanawiam nad WSM SIG w warszawie podobno tam nie jest ciezko i czesne nie wysokie

Gość nie wiem co wybrav
zaraz sprawdze w internecie a to sa 2 szkoł czy to 2 nazwy dla jednej szkoły?

Gość nie wiem co wybrav
a orientujesz sie czy bardzo duzo wykładow jest itp, bo włsnie czytałam przed chwila, ze duzo nauki jest w sensie takim, ze duzo lekcji jak mozna to lekcjami nazwac

Gość nie wiem co wybrav
nie ogolnie ten kierunek, a ile kosztuje tu czesne i sa miejsca jeszce?

Gość nie wiem co wybrav
a no to po 350 wychodzi za misiac:D, a z rekrutacja ile kosztuje, za to ze w ogole dokumenty zgłaszam? i to daleko od centrium gdzie to jest ?