Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita******

Mam tego wszystkiego dość !!wiecznie pod górkę..

Polecane posty

Gość Anonimowoffdfdf
Nie jest tak źle. Ktoś i tak Cię może dostrzec, to coś w oczach, w twarzy, w ruchach. I oczywiście we wnętrzu. Po prostu zakochać się. I może to dziwnie dla Ciebie brzmi, ale takie ubrania to też jest oryginalność i może zwrócić kogoś uwagę. To może być ktoś bardzo wartościowy, a nie głupek co leci na to co się świeci.

Gość anita******
dziękuje za te słowa otuchy będę o tym pamietać :*

Gość Anonimowoffdfdf
:)

Gość nie wiem czy jeszcze
jesteś. Jeśli tak być może mogę poniekąd pomóc. Rozmawiałem z pewną firmą zajmującą się sprzedażą odzieży i czasami mają coś ze zwrotu czego nie można już sprzedać, a co nadaje się do ubrania. To są rzeczy nowe. Wiem że komuś podoba się to a innemu coś innego ale może coś Ci się przyda. Obiecali sprawdzić czy mogą się pozbyć tego towaru bez jakichś konsekwencji podatkowych. Zapytam jeszcze dwie inne ale nic nie obiecuję za wyjątkiem powyższego przypadku. Prześlij adres na poniższego e-mail - nie musi być to Twój adres może być dowolny adres na którym możesz odebrać ew. przesyłkę. Może to brzmi dziwnie, rozumiem ew. obawy ale ta firma nie życzy sobie podawania swoich danych, ja tym bardziej. Jest również warunek musisz napisać na e-mail oświadczenie, iż jeśli coś otrzymasz nie upublicznisz danych osobowych nadawcy lub nadawców tych przesyłek. nn4321@interia.pl Podaj swój rozmiar to bardzo ważne. Może od razu napisz co lubisz dla przykładu, kolory czy jakieś rzeczy znalezione na stronach aby uniknąć sytuacji, iż otrzymasz coś czego nigdy nie ubierzesz z różnych względów.. To na tyle. Wszelkie inne osoby proszę o NIE PISANIE to sytuacja jednorazowa i dotyczy tylko i wyłącznie autorki tego tematu.Nie prowadzimy jakiejkolwiek działalności charytatywnej, a wymienione rzeczy to jednostkowe przypadki np. 10 - dniowy zwrot który przyjęła dana firma mimo iż nie nadawał się do dalszej odsprzedaży, podarta metka, jakieś gratisy od producentów nie wiem dokładnie ale sądzę że każda firma ma jakieś rzeczy których nie może sprzedać mimo iż nadają się w pełni do celu do jakiego są przeznaczone.

Anitko wiem co czujesz, mialam podobnie. Chyba wyszlam teraz na prosta ale mnie tez bylo ciezko... naprawde szkoda ze masz takiego faceta, on powinien dawac ci sile.. Gdybys chciala pogadac, daj znac:*

Gość anita******
dziekuje juz napisałam maila zobaczymy czy sie odezwą :*

Gość anita******
Kelle chętnie z Tobą porozmawiam bo strasznie mi cięzko :( ja mam nadzieje ze wyjde na prostą w tym roku bo nie licze ze szybko to nastąpi