Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Zal mi mezczyzn na Kafeterii

Polecane posty

Jarek: jak chcesz mnie obrazac to... niestety nic na to nie poradze, bede musiala cie ignorowac. Rozwazny: wiem o czym mowisz, dlatego naprawde powinienes z kims o tym pogadac. Rodzina POWINNA byc oparciem.

No ja wiem ze ty nie chcesz... Ale to co robisz teraz zaprocentuje w przyszlosci. Na pewno nie chcesz spedzic reszty zycia tutaj rozmawiajac z jakimis nastkami i zboczencami albo seksualnymi frustratami na kafe. Nie warto sie marnowac. Masz jakas prace?

A jakies hobby masz? Ja np. malowalam i pisalam ale ostatnio nie jestem w stanie sklecic przyzwoitego zdania. Moje umiejetnosci malarskie takze sie pogorszyly. Uwazam ze hobby to swietna ucieczka. Ja wiem i czuje ze sie marnuje w iternecie i wiem ze mam potencjal ale nic z tym nie robie. Nie wygladasz mi na jakiegos idiote. Na pewno jest cos co cie iteresuje.

hmmm... czyli jest cos. Nie korcilo cie zeby sie nauczyc japonskiego np.? chociaz to cholernie trudny jezyk. ( ale przyajmniej jakis cel i zapelniacz czasu)

Gość probuje zaistniec
bo tu ma szanse i to czyims kosztem, przykre

Hm... to swietnie... Ucz sie. I czekaj, moze za sprawa jakiejs boskiej interwencji cos sie odmieni. Problem jest tego typu ze to sa najbardziej 'plodne ' lata zycia i lepiej ich nie marnowac. Z wlasnego zycia i obserwacji- nie powielaj schematu mojej mamy. I porozmawiaj z kims bliskim. Tak zebys mial jakies wrazenie wewnetrzego oparcia, to jest niesamowicie wazne. Byc moze twoja milosc byla odtracona, ale masz jeszcze szanse w przyszlosci no a poza tym nie jestes jakims antyspolecznym idiota, na pewno jest wielu ludzi ktorzy chcieliby sie z toba zaprzyjaznic. ide teraz spac, moj tata mnie jutro odwiedza Powodzenia, pozdrawiam.

Gość tu_wrocław
hmmm, widze, ze archeologiczne tematy nagle pojawiaja sie w najswiezszych czyzby moderacja tematu powodowala taki jego awans ? troszke slabe ! :D

Gość żal mi mężczyzn codziennie
tu piszących. to życiowi przegrańcy bez szans na poprawę.