Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosna26

dlaczegoon tak powiedzial????

Polecane posty

Gość sosna26

myslalm o tym zeby w koncu miec dzidziusia, no i poszlismy do naszych znajomych ktorzy maja niemowle, u nich byl mily ale jak wrocilismy do domu to moj facet powiedzial ze chyba by zwariowal jakby caly czas tak dziecko mialo mu plakac i strasznie narzekal ze przewijac trzeba i takie tam, wzielam od kumpeli bluzke dala mi bo na nia za duza no i jak moj facet sie do mnie przytulil to poczul chyba ten ich plyn do plukania i przypomnia mu sie z ta wizyta i powiedzial zebym ta bluzke jeszce raz uprala bo smierdzi tym dzieckiem, dlaczego taki on jest?

Gość matko boska____________
szczerze wspolczuje faceta:Omam nadzieje ze dzieci nie planujesz z nim miec

Gość ale pacan

Bo nie jest gotowy na dziecko. Albo ich nie chce miec, radze porozmawiac.

Gość sosna26
to przeciez te 4 lata temu na poczatku zwiazku rozmawialismy na te tematy i mowil ze chcialaby miec w przyszlosci dziecko to teraz co? zmienil zdanie? no ladnie, tylko szkoda ze nie powiedzial mi tego wczesniej

Gość sosna26
dlaczego nikt mi niec nie odpowiedzial:(to co mam to przekreslic?bycie z nim? skoro wychodziz jego zachowania ze nie chce?

Jesli nie zamierzasz mieć dzieci...to bądź z nim....ale jeśli masz zamiar zostać matką, to zacznij rozglądać się za innym facetem...