Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darko 22lata

Czy uważacie, mogę być dobrym partnerem, mężem i ojcem w przyszłości? Do kobiet

Polecane posty

Gość Darko 22lata

Charakter mam jak mi mówiono dobry, jestem przystojny. Mam 187cm, 78kg wagi i jestem brunetem. Podobam się dziewczyną, nie mogę na to narzekać. Mam wielu przyjaciół i żadnych wrogów. Większość kolegów ma już dziewczyny i niektórzy mają plany na przyszłość. Ja byłem tylko z jedną dziewczyną, przez kilkanaście tygodni. Związek się rozpadł po tym jak zdecydowaliśmy się na uprawianie seksu. Zerwała ze mną po tym i wyśmiała mnie jeszcze przez tym. Chodzi o mojego penisa. Ma tylko 9 cm długości i jest dosyć chudy:( Było to 1,5 roku temu. W pamięci mi to zostało i boje z kolejną spróbować. Boje się że jak spróbuje z jakąś być i dojdzie do intymnej sytuacji - ona mnie wyśmieje:( Nie zadowolę jej:( Nie będzie jej dobrze:( Jestem tym podłamany, wiem że jestem całkiem przystojny i mam ambicje, studiuję. Tylko to mało:( Sądzicie że mogę posiadając taką dużą wadę poznać kobietę której nie będzie to przeszkadzało, będzie ze mną szczęśliwa, nie będzie się ze mnie z tego powodu śmiała i nie pomyśli przy najbliższej okazji o zdradzie? Napiszcie szerze, ja jestem załamany ale oczekuje szczerych odpowiedzi. Zdaje sobie sprawę że trudno mi będzie poznać przez to kobietę która mnie pokocha i będzie chciała ze mną być. Są jednak na tym świecie gorsze tragedie, sparaliżowane osoby, bez nóg, bez rąk i niepełnosprawne... ja jestem poza tą sprawą całkiem normalny....

dziwi mnie trochę to przekonanie, że jakość seksu zależy od długości penisa... Co z tego, że facet ma 25 cm penisa, jak np. jest w łóżku totalnie drętwy, kończy po 5 minutach i nie umie zaspokoić partnerki? Seksualność to nie rozmiary, tylko inwencja twórcza, więc głowa do gory ;)

zgadzam się wielkość i grubość nie jest najważniejsza:)

Gość alett.blog.onet.pl
ja jestem gejem zaznaczę. Są różne metody na powiększenie, a jeśli go zaakceptujesz, oczywiście że możesz być dobrym ojcem i mężem.

Gość a czemu nie
nie liczy się wielkość tylko technika, widocznie trafiłeś na jakąś pustą małolatę która nie potrafiła się zachować.

Gość Ja bym cię chciała
seks w końcu nie jest najważniejszy:)

Gość Ja bym cię chciała
A jakie masz wymagania w stosunku do partnerki? Bo naprawdę jestem zainteresowana.

Kobiety przeżywaja orgazm na wiele sposobów...A wielkość penisa ma z tym mało wspólnego. Wystarczy dobra technika i inwencja:D.

Gość kalina jędrusik mówiła
że chuj nie musi być wielki, wystarczy, żeby był gruby i długi

Gość a skąd jesteś

Gość Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Uważam, że będziesz i dobrym partnerem i ojcem, a to czy kobieta będzie cie zdradzać zależy tylko od ciebie - czy zwiążesz się z prostą lampuciarą czy z porządną, dobrą dziewczyną ( taką jak ja :) )