Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w obronie homo

Tu nie ma czego potepiac

Polecane posty

Gość w obronie homo

Moi drodzy, tak bluzgacie na gejow, a ja ogladalam program o tym, ze im wiecej facet ma starszych braci tym wieksze prawdopodobienstwo, ze bedzie gejem. Otoz jest tak ze organizm kobiety zawsze dazy do "sfeminizowania" plodu, tzn. 'potraktowania " go zenskimi hormonami plciowymi, nawet jesli to plod plci meskiej. Im wiecej kobieta urodzila chlopcow, tym agresywniej jej organizm "zalewa" estrogenem kolejny plod meski. I wowczas taki zestrogenizowany chlopiec jest zniewiescialy i moze urodzic sie gejem. Dlatego dziwie sie ciemnogrodzianom ze tak psiocza na gejow. Oni sie tacy urodzili, to natura, hormony... Nie wiem komu to przeszkadza:o

każdy ma prawo bronić i potępiać - to naturalne prawo każdego - wolny wybór

Gość w obronie homo
rudych i leworecznych tez potepisz bo sa rudzi i leworeczni?:o

a co to za porównanie - błędne - rudzi i leworęczni nie mają wpływu na życie innych , a geje mają i chcą mieć coraz większe - w niektórych krajach dzieci im się odda pod opiekę - wspaniali rodzice , prawda?

Gość w obronie homo
jesli to dobrzy, zrownowazeni ludzie to tak - maja szanse byc wspanialymi rodzicami:)

ja tez popieram adopcje:) mieszkam przy domu dziecka i to horror. 13 latki latają po testy ciazowe. ostatnio moj tata musiał rodzielać chłopaków, którzy dusili młodszego kolegę! chyba lepiej mieć kochanych rodziców i szanse na lepszą przyszłość :)

krytyczne oko gejów jest pełno - tylko zależy gdzie się obracasz :)

mozę tu przeniesiemy temat? dlaczego sadzisz ze geje to pedofile? przecież to dwa niezależne zjawiska?

gejów jest pełno - to zależy tylko gdzie się obracasz - masz kasę i masz wszystko nawet kota w łóżku

Gość w obronie homo
jak revolver lazi po klubach typu utopia albo na pola mokotowskie na łowy to i spotyka gejów:)

wiem ze jest pełno ;) ale co z tego? przecież to normalni ludzie. nie lepiej potępiac pedofili, zoofili itp.

Gość w obronie homo
jest ich troche, ale bez przesady..ja znam jednego kryptogeja na dodatek homofoba:) nie lubie takich:p