Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość far far......

czym wyrwaqc te wlosy ?

Polecane posty

Gość far far......

kiedys jak bylam mała ogolilam sobie "pejsy" i dzis jako dorosla kobieta mam pejsy jak facet:o zawsze chodzilam do kosmetyczki ale czy moge je uunac innym sposobem w domu? oprocz golenia bo to jeszcze by pogorszylo:(

Gość wąsata0000
wosk, krem do depilacji, lub rozjasnij je kremem

Gość far far......
a wosk jaki dobry jest?

Gość hehe dobre...
pasta cukrowa,ja zrobiłam na kafe były przepisy,poszukaj.

Gość ghhch
Tak odnośnie początku twojego tekstu... Dorosłaś i nadal sądzisz że przeciągnięciem maszynki po skórze stworzyłaś mieszki włosowe i to jakie włosy mają z nich wyrosnąć? Proszę, nie bądź głupia. To nie dlatego że się wtedy ogoliłaś tylko masz taki typ urody i i tak by ci tam takie, nie inne włosy wyrosły.

Gość far far......
wiem ze mam mocne wlosy i wieksze owlosienie jestem brunetka i mam problemy z hormonami ale nie moge chodzic z takimi pejsami bo mi wstyd

Gość w rozsypce...
ghhch ale jesli sie goli wlosy rosna mocniejsze grupsze i twardsze... wiem cos o tym;) depiluje sobie meszek nad ustami i kiedys byly ciekie i delikatne teraz jak raz na dwa tyg nie wydepiluje to mam juz duzo grubsze i twardsze...

Gość far far......
czym depilujesz? wasika tez wyrywam:(

woda utleniona - po samych wloskach , a nie po skorze. zrobia sie jasniejsze, skruszą(bo beda mega zniszczone bo wodze utlenionej) i zostanie niewdoczny meszek, kilka razy dziennie przecieraj wloski w.utleniona , po okolo miesiacu nie powinno byc woogle widac tych pejsow. tylko pamietaj zeby po tym sie nie opalac, bo mozesz miec przebarwienia w miejscu gdzie jest woda utleniona