Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokataa

NIE widze, nie slysze a KOCHAM

Polecane posty

Gość lokataa

juz 3 lata minely, a ja go dalej kocham chociaz minute dziennie ale o nim mysle, chociaz caly czas mam jakichs 'absztyfikanow', adoratorow to A. jest nadal w moim sercu nie mam z nim kontaktu fizycznego, ot nieregularne rozmowy na gg, owszem pyta co u mnie, czy jestem zdrowa, przysle zyczenia, zwykly 'kolezenski' kontakt kiedys jeszcze dzwonil, mowil ze tez nigdy nie przestal mnie kochac, teraz nie... wlasnie ogladalm jego zdjecia na naszej klasie i sie poplakalam, ze stracilam milosc swojego zycia

Gość smutne to
ale trzymaj sie tule 🌼

Gość *** pewien mężczyzna
gdy jest nie doceniamy jej, gdy jej niema, cierpimy

Gość lokataa
to moze juz nie cierpienie, cierplialam tak naprawde 2 lata, kiedy nie widzialm sensu w niczym, nie wychodzilam z domu, na imprezy teraz juz zyje normalnie, ale w sercu wciaz mam uczucie do A. kiedys 'szalam' za nim, pisalam, dzwonilam, glownie po alkoholu- teraz juz nie, nie ponizam sie, nie zebram o nic, jak cos napisze to odpisuje grzecznie - tyle po prostu to jest moja polowka, ja to czuje i nic tego nie zmieni:(

Gość straszne
ale mam podobnie....mysli o nim nie ustepuja...przekreslam kazdego faceta, nie pozwalam sie zadnemu zblizyc....wiem , ze nie wroci a jednak nie potrafie pochowac uczucia...poltora roku w tym tkwie....nie chce dluzej :(

Gość lady_bird86o2.pl
lokataa jesli czujesz ze to twoja połówka i naprawde to twoja jedyna milosc to na pewno będziecie jeszcze razem...:)))