Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodziiiiiiiiiiii

Tyra Banks

Polecane posty

Gość o co chodziiiiiiiiiiii

Gość też jestem ciekawe dlaczego
ona się tak darła...

Gość makabreska
nie wiem o co chodzi w programie ale z tego co zrozumialam to zaczyna sie tak ze ta kobieta z jury jak sadze to ta Tyra :) zaczyna od tego, ze ta czrna dziewczyna traktuje to wszystko jak zart, ze pojechala (moze byla u lub rozmawiala o tym z babcia) do babci i kazala jej wylaczyc swiatlo w domu zeby ona miala na kostium kapielowy do tego programu a potem z tego zartowala i sie smiala potem mowi ze to jest powazna sprawa dla resztu dzieczyn i ze powinna byc wazna takze dla niej...potem nie wiem co mowi ta uczstniczka w pierwszej czesci zdania lae pozniej stwierdza ze jest skrzywdzona (moze cierpi), ale nie moze na to nic poradzic, nie moze tego zmienic Tyra odpowiada - tak mozesz, oczywiscie tamata mowi ze nie, Tyra pyta czego nie moze zmienic i ta chyba stwierdza ze ma dosc bycia uziemiona (osaczona) przez rzeczy, ktorych nie moze zmienic, ma dosc rozczarowan, ma dosc tego wszystkiego koncowki nie rozumiem Tyra mowi ze wcale nie ma dosc rozczarowan (gadaja rownoczesnie oczywiscie kazda co innego :) ) ze gdyby tak bylo to juz dawno stanelaby na nogach (wziela sie w garsc) i przejela kontrole nad swoim przeznaczeniem, Tyra pyta, czy ona zdaje sobie z tego sprawe ze miala szanse na wygranie tego programu, potem mowi cos o tym ze cala Ameryka...(z tonu wypowiedzi wnioskuje ze albo jej kibicuje, albo wierzy w nia, cos w tym stylu), pyta sie jej czy zdaje sobie z tego sprawe...a ona przychodzi tutaj i traktuje to wszystko i ich jak zart, zabawe, staje przed nimi i mowi ze czegos nie przeczyta (chyba, mniemam ze byl jakis konkurs dykcji czy cos ;) ) a czyta 10 razy lepiej niz polowa dziewczyn ktore biora w tym udzial Tyra jej mowi ze przychodzi tu z (moze cos w sensie olewackim, aroganckim ale w kazdym badz razie zlym) nastawienie, uczestniczka odpowiada, ze moze i ma zle nastawienie, zle do tego podchodzi, moze ma w sobie gniew, ale przeszla wiele, wiec jest rozgniewana no i potem sie zaczyna...w sumie laska nie wiadomo co mowi bo tyre slychac bardziej a ze jest juz wnerwiona to mowi bez ladu i skladu i chyba bardziej wnerwila sie o to ze ta ja przegaduje (chociaz uczestniczka wspomina cos o wrzeszczeniu na siebie czy na nia ale podczas programu nie teraz) i wtedy tyra wybucha i wrzeszczy zeby przestala, pyta sie jej czy cos z nia jest nie tak, mowi ze nigdy nie miala do czynienia z taka laska jak ona albo ze jeszcze nigdy nie krzyczala tak na zadna dziewczyne w zyciu ale chyba raczej stwierdza to pierwsze, potem mowi chyba najglupszy tekst ktory slyszalam - ze jezeli jej matka krzyczy to dzieje sie tak poniewaz ja kocha (???) potem mowi chyba ze ona dla niej wypruwa sobie zyly (tak to wywnioskowalam nie jestem pewna tego slowa), ze wszyscy to robia, wiec jak ona smie, teraz napisze tak jak ona mowi w pierwszej osobie bo troche mi trudno tak w trzeciej :) "wynies cos z tego (wez z tego jakas nauke), idziesz wieczorem do lozka, kladziesz sie i bierzesz odpowiedzialnosc za swoje zycie, za siebie bo nikt tego za ciebie nie zrobi, przewracasz oczami i zachowyujesz sie tak by dac do zrozumienia ze juz to kiedys slyszalas (zachowuje sie lekcewazaco), ze wszystko juz wiesz, za cholere nie wiesz przez co ja przeszlam, skad pochodze, ale nie uwazam sie za iweczna ofiare, dojrzalam, wyroslam z tych przezyc i odebralam do jako nauke (to mnie czegos nauczylo), wez odpowiedzialnosc sama za siebie to wszystko :) mam nadzieje ze mniej wiecej cie nakierowalam :)

Gość wielkie dzięki za wyjaśnienie
tego tekstu Tyry:) Pozdrawiam serdecznie🌻