Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czego żałujecie w swoim życiu

Ja tego że

Polecane posty

Gość bedzie kila najwazniejszych
a-nnka....coz, takie zycie, facetow idealnych nie ma, ja pewnie odwazniej myslalabym o tym, czy moje malzenstwo to jet to gdybym miala choc cien nadzieji ze ktorys facet bedzie inny niz moj maz- na szczescie jestm realistka i wiem ze nie ma idealow i ze kazdy facet jest zajebisty do czasu az nie zostanie twoim mezem...wiec nie robie sobie plonnych nadzieji a poza wszystkim kocham swojego meza bardzo mocno ale czasami potrafi tak zranic ze jestem w stanie wpasc w ramiona innego zeby choc na 5 minut zapomniec ze ten ktorego kocham i ktory teoretycznie kocha mnie potrafi byc takim palantem...na szczescie nie pracuje, praca jest chyba jadrem mozliwosci zdradowych, i choc jestem dopiero kila lat po slubie to jest mi coraz ciezej

e tam...ja pieprze slodkie slowka...moj pieprzy kocham cie co by sie nie stalo, co by nie zrobil i nie powiedzial wrednego zawsze potem jest - "kocham cie"...i na ch mi to??? skoro za chwile zrobi to samo albo jeszcze gorzej...juz lepiej niech nic nie mowi tylko robi to co trzeba...

Gość hehehe_
trzeba chyba by zalozyc topic : co bys zrobil/a gdybys mogl/a cofnac czas???? zdrowencjo:)

Gość hehehe_
bedzie kilka.....tez tak mysle,mozna kochanie wyrazic w inny sposob:) na zdr....

Gość a-nnka
hehehe_..zgodze sie z toba w jednym-trzeba mowic facetom o swoich potrzebach...teraz to wiem..ale u mnie juz jest za pozno.. i nie jest to tak,ze oczekuje,by facet stale mi prawił komplementy i słodkie słowka-nie w tym jest esencja uczucia.. ja nawet niespecjalnie sie łapie na takie czułe słowka-jestem realistka poprostu..mam dystans do facetów:) ale kazdy człowiek-a zwłaszcza kobieta-lubi byc czasem doceniony i dostrzezony..tak poprostu.. dlaczego inni mezczyzni zachwycaja sie mna,a moj maz nie? moj kochanek szaleje na moim punkcie..ale mnie to nie cieszy...bo on nie jest moj tak do konca,ani ja jego..poza tym zycie w klamstwie mnie nie uszczesliwia,a wrecz przeciwnie.. panowie,starajcie sie nie patrezc na swoje zonki jak na element wyposazenia mieszkania...;)

heheh_ mysle ze ty wyraziles to najpiekniej jak mozna - ofiarowales kobiecie wsparcie podczas gdy ona nie byla lojalna...na prawde cie podziwiam...CZYNY NIE SLOWA !!! :) glupio mi ze to zrobie ale przesylam ci calusa za to ze taki jestes (choc nie wiem czy to bylaby dla ciebie "nagroda" czy raczej kara hehehehee :) )

Gość hehehe_
anka.....nic dodac,nic ujac,podpisuje sie pod tym 10000%:) bedzie kilka....dziekuje z calego serca,ten calus to jak miod na moje rany:) chyba oko mi sie zaszklilo....czy to mozliwe w tym wieku????:P:P:P

Gość a-nnka
dodam jeszcze tylko jedno-jestem juz duza dziewczynka..naprawde:) i wiem,ze ideałow nie ma ,i nie szukam takiego..o...mojemu kochasiowi daleko jest od ideału.. a meza nie kocham juz id dawna-kiedy kochałam,nawet na mysl mi inny facet nie przyszedł!!! nie potrafiłabym zdradzic-kochajac... jestem tylko kobieta i po wielu latach obojetnosci i muru nie do przebicia-powiedziałam-pass...chce czuc sie kochana..i tylko,albo az tyle i juz koncze o sobie,bo to nie temat o niespełnionych zonach:)

skoro w moim wieku mozliwe zeby poslac calusa obcemu facetowi wirtualnie to w twoim spokojnie moze sie oko zaszklic :) cholera...czasem zaluje ze nie mam kurewskiej natury...poszlabym w tango i moze wtedy byloby mi lzej...ale jakos tak nie potrafie zdradzic, nie chce, nie mam chyba na codzien takiej pptrzeby, nie uwazam ze powinno sie to zrobic aby miec lepsze samopoczucie - dla samej siebie...jak widac na przykladzie anki tylko potem sie ma wyrzuty sumienia...ja wiem jedno - na pewno nie mialabym pretensji to tej drugiej...w koncu to moj maz ma rodzine czy zone i zobowiazania i to on powinien byc za to odpowiedzielny a nie obca kobieta, dzieki ktorej na dodatek dowiedzialabym sie jakim draniem jest moj facet...ale i tak myslalabym co ze mna nie tak ze mu nie wystarczalam...ot taka pokretna damska natura :)

Gość hehehe_
anka....wiem ze moja kobieta tez pojdzie w objecia innego,predzej czy pozniej,ja tak naprawde nigdy jej tej zdrady nie wybaczylem,powolutku stoczylem sie w alkohol,nie tam zeby zarywac prace,nie,ale pilem wiecej niz inni...i tak jest do dzisiaj.... prawde mowiac ja do swojej nic nie mam,wspaniala matka dla naszych dzieci,uczynna,dba o dom i takie tam.... 5 lat temu "trafil sie nastepny chlopak" i od tamtej pory spimy osobno...zero czulosci....skorupa....

anka no domyslam sie ze jestes "duza dziewczynka" :) masz niezly staz malzenski...taka fajna z ciebie babka, co ten facet (maz w sensie) slepy i gluchy czy co?? no, ale czasem tak bywa...ja jestem 10 razy krocej mezatka a juz mam dosc :)

Gość hehehe_
ja widocznie tez swojej nie wystarczalem.....

heheh_powiem ci ze cos w tym jest, uwazam ze zdradza sie poniewaz brakuje ci czegos w danej osobie, no chyba ze po prostu lubisz ten sport... ps. anka mam nadzieje ze tej kurewskiej natury nie wzielas do siebie jak to przeczytalam to wyszlo jakbym pila do ciebie - absolutnie nie, nie mam w zwyczaju szufladkowania i oceniania, mowilam tylko i wylacznie o sobie

Gość hehehe_
dziewczyny,macie tutaj swoje zaczernione nicki???

ja mam kilka bo nigdy nie pamietam hasla, ale do jednego chyba mam zapamietane :) musze sprawdzic

Gość a-nnka
hehehe_...jesli kochasz swoja zone-to walcz o ten zwiazek..bo warto,tam,gdzie jeszcze jest uczucie,da sie wszystko uratowac...sprobuj cos zrobic,by podniesc swoj upadajacy zwiazek,nie poddawaj sie łatwo i nie uciekaj w alkohol-nie tedy droga,wierz mi jestes wrazliwym facetem,a dla takich wrazliwcow alkohol to zguba.. bedzie kilka...-moj maz iles lat temu uznał,ze mma na mnie urzedowo podpisany papier w USC i jestem jego na wieki...złozył podpis,ja złozyłam podpis..i jestesmy zakontraktowani:) ma swoja własnosc...wiec o co sie starac? i po co? ugotowane -jest,posprzatane na blysk-jest,dzieci i dom zadbane-jak najbardziej,zonka sie krzata krecac zgrabna pupcia po chałupie-i jest git,nie? a ja..wierz mi...nie mam kurewskiej natury..:) ale rozumiem,rozummiem..kobiety takie jak ja nie ciesza sie dobra renomą..i słusznie.

Gość hehehe_
anka chyba poszla juz sobie spac:) ale mysle ze nie dlatego ze tak napisalas,kazdy normalnie myslacy wie ze piszemy raczej tutaj o sobie....hehehehe.... fajnie tak anonimowo:P

Gość a-nnka
bedzie kilka...tez jestes wrazliwa osoba..i madrą:)

Gość a-nnka
hehehe_-jestem jeszcze...:) pewnie,ze fajnie..czasem mozna spotkac na dodatek fajnych,marych ludzi:) zwyczajnie opowiedziec o sobie tak,jak w realu nie miałoby sie odwagi powiedziec nikomu

Gość hehehe_
anka/aniu:) mam juz za dlugi staz,co niektorzy mowia ze to juz kazirodctwo miec sex ze swoim partnerem po tylu latach...:) za duzo slow zostalo wypowiedzianych,juz chyba jest za daleko... tylko ten moj maluch mnie trzyma.....ehhhhhhh wiecie co??? ja chyba nawet sie nie zdenerwuje jak moja mi oznajmi ze jest ktos inny....dobre co???

anka przeciez napisalam ze to nie o ciebie mi chodzi...kurewska natura to w sensie ze idziesz i wracasz ile razy chcesz i do ilu chcesz nie majac wyrzutow sumienia i uwarzajac ze to fajna zabawa, wierz mi ja tak to odbieram (nie tylko w malzenstwie - wrecz w malzenstwie uwazam ze cos musi sie stac zeby kobieta decydowala sie na taki krok) nie mam zlych opinii o nikim dopoki go nie poznam, nie uwazam ze kobieta zdradzajaca meza jest gorsza niz facet zdradzajacy zone (wiem, ze to facetom na reke, opinia ze kobieta jest gorsza niz facet bo ona to jeszcze dzieci do tego zdradza - jakby sobie je sama zrobila)... a jak tak platam sie w tych bezsensownych tlumaczeniach ;) to wychodzi mi ze chyba jednak mam taka nature w koncu sama z zonatym facetem kiedys bylam wogole bez ladu i skladu ten "zwiazek" byl...wiec prosze po raz kolejny - nie mysl sobie ze komentowalam twoje zachowanie

Gość a-nnka
chyba jestem juz spiaca-mądrych miało byc:)

Gość limme
a-nnka i hehehe_ ja Wam nic nie radzę, życzę tylko abyście mieli oczy i uszy otwarte na kogoś kto Was pokocha z wzajemnością. Małżeństwo nie zwalnia z obowiązku bycia odpowiedzialnym i troski także za sferę emocjonalną. Miłość istnieje i jak Wam stanie na drodze to nie stchórzcie. Cały świat będzie krzyczał, że jesteście źli, bo tu mąż tu żona ale najważniejsze żeby Wam było dobrze, wtedy innym z Wami też będzie. Życie to sinusoida. Szczęścia Wam życzę a dla mnie jest teraz najważniejsze przebaczyć sobie samej i pokochać siebie na nowo. Dobranoc

Gość a-nnka
bedzie kilka..tez juz chyba senna jestes:) przeciez napisałam,ze nie ma problemu-jestes madra kobieta i wiem,ze nie o mnie pisałas:) a wiecie,ze juz ptaki sie budza? juz mi spiewa jakis za oknem:)

Gość hehehe_
kto ma ochote isc spac to ja nie zatrzymuje:) gotuje obiad teraz,najgorzej z kalafiorem(ble!) bo nie wiem nigdy kiedy go wylaczyc:) zawsze jest jutro,z tym ze dzisiaj.....czy jakos tak:P

oj ludzie, alescie mi dzisiaj humor poprawili i takie mile komplementy... :) doszlam do wniosku, ze chyba wystarczy posluchac drugiej osoby zeby bylo dobrze...przeciez ja mowie ludziom to samo co tu do Was pisze a jakos nikt mnie nie rozumie...pewnie dlatego ze po prostu mnie nie sluchaja :) a tutaj przeczytac "trzeba" :) hehe_na szczescie tata jest sie do konca zycia malzonkiem niekoniecznie musi sie byc :) a tak na wszelki wypadek, moze posluchaj rady kolezanki anki :) i to picie tak wiesz...na margines...bo jak ta twoja kobieta znajdzie innego to ty musisz jakos tam sie prezentowac zeby wyruszyc na podboj niewiescich serc...wierz mi...jestes cennym skarbem poszukiwanym na rynku kobiet z takim charakterem i wrazliwoscia....towar deficytowy :)

Gość a-nnka
limme-proste,madre słowa:) dziekuje ci za nie życze ci powodzenia..przebaczyc sobie to duza sztuka,wierze,ze ci sie uda...o siebie,jak i o miłosc,tez nalezy walczyc-wiec walcz i nie poddawaj sie.nigdy:) cudnie sie z wami gadało:) ciesze sie,ze was spotkałam:) miłego poranka dla wszystkich ide spaaaaać:)

Gość a-nnka
zajrzyjcie tu jeszcze:)

ja chetnie sie jeszcze "dopieszcze" kiedys rozmowa z Wami :) mam nadzieje ze sie odnajdziemy :)

Gość hehehe_
to chyba cud ze sie tutaj spotkalismy i tak sobie popisalismy,bez wyzwisk bylo,bez podszywaczy,taka normalna budujaca rozmowa.... czuje sie jak bym byl na sesji u psychola:))))) aniu.....dobranoc czy tez dzien dobry???? wybierz sobie🌼