Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 00999

Internet z Netii, Neostrady czy UPC????

Polecane posty

Gość anka skakanka 00999

Wiem (???), że trzeba mieć tel. stacjonarny ( a może nie trzeba?) żeby móc założyć internet z neostrady i netii i własnie to mi niebardzo pasuje bo stacjonarny poprostu nie jest mi potrzebny:( a jak z upc? podpowiedzcie mi:)

ja mam WIFI z UPC i bardzo jestem zadowolona :)

Gość anka skakanka 00999
a trzeba mieć stacjonarny tel. żeby móc założyć? albo trzeba brać jakieś dodatkowe pakiety? np kablówkę? ile płacisz:D za ile mb?

Gość ja mam z UPC 10Mb
nie narzekam, bardzo szybki internet za nieduza kasę!!! Nie polecam Neostrady, to najgorszy wybor jaki moze byc!!! :-D

Ja mam UPC kablowy juz chyba 4 rok i nie pamietam zeby kiedyś była jakaś awaria, stała prędkość, niskie ceny wg mnie, polecam zdecydowanie nie ma co porównywać do Neostrady czy netii, netia bardzo awaryjna jest bo znajomi mają i częste problemy są z dostępnością usługi.

Gość ja mam z UPC 10Mb
jesli chodzi o UPC to nie musisz miec tel.stacjonarnego :-D

Gość qqqqqqqqqqqqqr
UPC 10 Mb - plecam

Gość mam neostradę zrobili
mnie w kobyłę , bo dopiero po podpisaniu zobaczyłem, że na dwa lata, a tak byli cacy-cacy, ch.uj wie co się dzieje, wyłączam i na drugi dzień trzeba ze trzy razy resetowć kompa, żeby się wreszcie połączyło. Mam jeszcze poł roku i bardzo poważnie się zastanawiam czy nie zapłacić kary za zerwanie umowy, bo kurva za 620 płacić płacić 118 zł to przesada.....

Gość tylko neostrada
upc to syf

chyba cie pogieło z tą neostradą, syf z malarią, droga niesprawna. i kurwa....chuj by ich strzelił

Gość tylko UPC
maja najlepsze warunki, cena nieporownywalnie nizsza u konkurencji!!! Mam juz ponad rok od nich internet 10Mb i tylko moge ich chwalic.Nie robia w huja tak jak TP i cala gowniana Neoatrada.Aha, neostrade maja glownie ludzie ze wsi gdzie nie dochodza inne cuda techniki jak np.UPC.I musza placic za marne lacze duze pieniadze :-D

Gość tylko UPC
cena nieporownywalnie NIZSZA niz u konkurencji!!! * :-D

Gość dfdfdfg
nie pakuj sie w neostrade...

Gość anka skakanka 00999
a czy mogę wziąść sam internet z upc czy kablówkę do tego????

Gość tylko UPC
mozesz wziasc sam internet!!! :-D najlepiej wejdz na ich strone internetowa i tam sie wszystkiego dowiedz :-D

Gość tylko UPC
ja mam tylko od nich internet :D

nie tylko ze wsi, dałem się zrobić w bambuko, nieuczciwą reklamą i niezdecydowaniem, i muszę przeliczyć , jeszcze pół rok po 120 zł za prędkość żółwia, czy zapłacić karę za zerwanie umowy i znaleźć sobie jakiś porządny internet, a nie noestradę co mi łaskę robią i głupawe reklamy w tv walą zamiast zająć się oprogramowaniem serwerów

Gość anka skakanka 00999
tylko UPC ile płacisz??? :D

Gość anka skakanka 00999
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:D

Gość a ja mam neo
i full wypad, nigdy więcej UPC 💤

Gość hahaha z lekka nieudolnie ale
hahah: mrna reklama :D:o a ty cieciu od neostrady bylo trzeba czytac umowe zanim ja podisales, sam sie zrobiles w chuja hahahah nieuku :D:D:D

Gość fajne przystojniaki z nich
za 10 Mb płace miesiecznie 89 zł :-D no ale teraz za te same pieniadze podwyzszyli predkosc internetu az do 15 Mb/s !!! :-D A tutaj masz link do ich prędkosci icen jakie oferują :-D http://www.upc.pl/internet/

Gość kur
ja podpisałam umowę z neostradą 3 lata temu i do lutego tego roku wszystko było ok, teraz co chwilę jakiś problem, więc nie ma reguły, do tej pory byłam bardzo zadowolona z neostrady, ale teraz nie wiem czy z nimi umowę podpiszę. PS. mieszkam w mieście

Gość ewka280
u mnie nie działa jeszcze UPC dlatego muszę mieć neostradę,ogólnie nie narzekam nie odpowiada mi tylko cena 196zł za 6mb :o

co cie tak patafianie śmieszy, cwaniak od siedmiu boleści, umowa już tak napisana, żeby ludzi w chuja robić, a była to mój pierwszy internet w życiu, to skąd miałem wiedzieć, przemądrzałku obesrany

skad miales wiedzec ciecku zalosny?? stad ze sie czyta umowe, a predkosc i czas masz zawarty W PIERWSZYM PARAGRAFIE hahaha na pierwszej stronie, jak byk jest napisane:D:D:D

nie umiesz głąbie czytać, że był to mój pierwszy internet i nic nie wiedziałem, a babsztyl zrobił mnie bezczelnie w bamuko, teraz to i ja jestem taki mądry jak ty po 1,5 używania internetu

głabem jestes ty analfabeto haha, ale masz racje, zrywaj umowe bo za glupote sie placi:D:D:D🖐️

teraz właśnie wyjąłem umowę, żeś patafianie nawet pewno nigdy umowy nie widział, że takie mądrości walisz, nic nie ma prędkości i spadaj poyebańcu