Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 00999

Internet z Netii, Neostrady czy UPC????

Polecane posty

Gość hahaha z lekka nieudolnie ale
no popatrz jak to cie w chuja zrobili, co za pech:D🖐️

mam szybki net z UPC w pakiecie z kablówką, całość za 59 zł, jak na razie jestem zadowolona (umowa od marca na dwa lata)

Gość mam neostradę zrobili
ano , pech, trzy strony napisane, hermetycznym językiem prawniczym, że po przeczytaniu piewszej , nie wiesz co jest grane, a ty taki mądry jesteś , co? Pewno nie raz zrobili cię w trąbę i tu udajesz Greka, nieudaczniku.

Gość 00987890
nie kłócić się tylko doradzać !!!!!!!:)

neostrada, możliwe, że jest dobra, pewno to zależy od tego jak daleko od serwera, ja mam neostradę ale nie polecam, jak mi się skończy umowa , na pewno zmienię, jeszcze nie wiem , ale popytam znajomych.

Gość anka skakanka 00999
czyli UPC wygrywa:D

Gość allie
No problem z upc jest taki, że w wielu miejscach nie ma zwyczajnie możliwości zainstalowania netu od tego dostawcy. Co do neostrady, to słyszałam, że działa dość stabilnie, poza tym można tam dostać jakieś upominki (drukarka, gps, chyba coś jeszcze...) w zależności od tego jaki ten internet się zamawia.

Gość allie
Myślałam, że chodzi raczej o net przewodowy, a Ty tutaj o mobilnym. Jak mamy gadać o mobilnym to słyszałam, że w pomarańczy jest jakaś opcja gdzie abonament wynosi niecałe 40 zł, ale szczegółów nei znam (limity, zasięg itp)

Gość Jaaaaalaka
Moim zdaniem wszystko zależy od naszych potrzeb. Ja akurat mam problem, bo jestem studentką i przez to mam pewne ograniczenia, ale i tak do niedawna myślałam, że mam ich więcej i dopiero ten artykuł https://panwybierak.pl/blog/internet-dla-studenta-oferta-na-rok-akademicki-20172018/ uświadomił mnie, że jest inaczej i w wielu kwestiach się mylę. Polecam zapoznac się jesli tak jak ja studiujecie.