Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemeczona_ona

Nie poszłam dzis do pracy

Polecane posty

Gość przemeczona_ona

i źle sie z tym czuje. Owszem- jestem b.przemeczona (czasem pracuje po 12h dziennie) ale i tak mam wyzuty sumienia. Zaraz bede dzwonic do przelozonej,ze zamiast do pracy jade do lekarza.

Gość przemeczona_ona
W pracy mam ksywę, szybkie usta :)

Gość przemeczona_ona
oo jaki szybki podszyw:)

Gość naszą pracę traktujemy
poważnie :classic_cool:

Gość ile masz lat..............
przemeczona_ona

ja też dziś nie poszedłem do roboty ;) bossowej powiedziałem, że muszę sie uczyć na jutro do jednego z najdebilniejszych egzamów w sesji.. ;) póki co uskuteczniam obecność na kafeterii ;) :classic_cool:

Gość przemeczona_ona
jak widac-ja tez "odpoczywam" na kafe :) ale targaja mna wyrzuty sumienia- mimo,ze powaznie jestem przemeczona..

Gość ile masz lat..............
przemeczona_ona

Gość przemeczona_ona
a co ma wiek do rzeczy?

Gość jak dla mnie nie ma nic do
rzeczy ;) ktos wyzej chcial sie chyba doyebac jakbys czasem mloda byla , ze ci sie pracowac nie chce, a co maja powiedziec kobiety pracujace juz 20 lat :classic_cool: to chooj jakis był :)

Gość siwy to martwy wlos
hhhhhhh h h h Hh h h h h h h hh h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h

Gość bnvjlksmdkvlc
mi tez sie zdarzalo nie chodzic do poprzedniej pracy ale przez...mobbing stosowany przez moja bylą szefową... musialam sie zwolnic i teraz szukam pracy , ciezko jest...