Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on nawet nie wie ile ....

Zrobiło mi się przykro....

Polecane posty

3 lata temu straciłam dziecko, wczoraj gadaliśmy troche o tym z moim chłopakiem a on nawet nie wie ile miałaby nasza dzidzia gdyby sie urodziła. Zrobiło mi sie przykro, tak bardzo przykro. Mielibysmy duze ochowane dziecko miało by 2 latka i 4 miesiace :(

Gość jaka taka ognista
no to czemu mu nie powiesz??

a co mam mu powiedziec?

Gość alikiaa
Przykro,że straciłaś dziecko.Nie martw się,że Twój chłopak nie pamięta dokładnie ile miałaby latek Wasza dzidzia.Mężczyźni tak mają,że dat nie pamiętają.Nie smuć się.

Gość mozesz odstawić
nie przesadzaj... o tym kiedy ostatni raz nie spuscił wody też musi pamiętać??

pierwszy raz od tych 3 lat gadalismy na ten temat. Powiedziałam mu ze wiem ze to tylko moja wina ze tak sie stało

Gość jaka taka ognista
oni o urodzinach nie pamiętają:) nie pamiętają co 5 minut temu się do nich mówilo:) ale to że on nie pamię ta ile miałoby wasze dziecko nie znaczy że jego to nie obchodzi. A ty też siebie tortutujesz takim rozpamiętywaniem, dlaczego się nie pogodzisz z tym że w zyciu czasem tal bywa?? Przecież chyba możesz mieć jeszcze dzieci

Gość jaka taka ognista
i po co się obwiniasz?? sama wpędzasz się w depresję

faceci inaczej to przezywaja niz kobiety,i zawsze tak jest,on pewnie woli o tym nie pamietac,jak kazdy facet

Gość waria
Faceci tak mają mówię Ci mój mąż też zastanawia się nad datą urodz naszej córeczki mówię Ci!! A Ty się nie obwiniaj to nie Twoja wina tylko tak po prostu miało byc!!

Ja byłam wtedy bardzo młoda niedojrzała, poprostu wpadliśmy, on miał wtedy 25 lat. Mimo że był dojrzałym chłopakiem nie sprostał tej całej sytuacji, moi rodzice nie wiedzieli o tym ze beda dziadkami. Mieszkam na wsi a tam zawsze jest cos do roboty, rodzice nic nie wiedzieli o ciąży i kazli zrobic mi to i tamto, i niestety .... Jedynej rzeczy o ktora mam zal do niego to to ze zignorował moje słowa jak mówiłam mu ze cos dzieje sie nie tak i musze isc do lekarza, ale on miał wazniejsze sprawy. A jak mnie zawiózł to było za póżno. Jaka ja wtedy byłam głupia matko :(

Gość gomoria
Ale dlaczego rodzicom nie powiedziałas o ciązy?

bo byłam młoda i głupia, bałam się ich reakcji

Gość gomoria
Nie obwiniaj chłopaka o to że późno zareagował, w końcu sama byłas nieodpowiedzialna bo jak można było iść w pole w ciąży, wysiłek i te sprawy. Powinnas była powiedzieć o ciąży, nie bać się, współczuje Ci ale mogłas powiedziec.

on wie ze ja teraz bardzo pragne dziecka ale ..... moze lepiej zaczekac wziasc slub i dopiero o tym pomyslec

Gość gomoria
Wiem ze się bałas chyba kazdy by się bał ale mogłas sie przemóc w sobie. ja mam surowych rodziców :/ mają swoje zasady :/ ale powiedziałabym choc strasznie bym się bała, mogłabym nawet spakowac manaty bo wiem że wyrzuciliby mnie ;(

Gość jaka taka ognista
czasu nie cofniesz i to co się stało to się nie odstanie. Najważniesze jest tu i teraz i to co będzie- to czy potrafisz być szcęśliwa

Gość gomoria
A to że facet nie pamięta takich rzeczy to Cie rozumiem, bo mnie coś skreca w środku jak mój facet nie pamieta nawet ile jestesmy ze sobą :/ phi nawet nie pamieta kiedy mam urodziny ale myśle ze faceci powinni zwracac na takie rzeczy uwagę My kobiety jestesmy bardziej uczuciowe

Gość jaka taka ognista
a dlaczego ma nie mieć z jednej strony żalu do niego?? pewnie najlepiej zosstawić kobietę sama z problemem. Wiem coś o tym. Ja miałam 20 lat jak urodziłam dziecko i yteż sobie wpadluiśmy rodzicom nie powiedziałam tylko kartke zostawiłam a on długo musiał pracowac na to by odzyskać moje zaufanie

Gość garnuszek
spieprzaj na uczuciowy, następna ckliwa idiotka co wymaga od chłopa kobiecości, walnij sie w łeb, będziesz teraz liczyć, a kiedy poszłoby do szkoły, a kiedy do komunii itp kretynka żyjąca przeszłością

Gość elza123
rodzice o ciąży i tak by się kiedyś dowiedzieli nawet gdyby było wszystko w porządku ja nie wiem jak długo dziewczyna chciała ukrywać ciąże, nawet gdyby chłopak zawiózł ją wcześniej to czy by powiedziałą rodzicom ? Znowu by poszła w pole robić

powiedziałabym wkoncu ciazy ukryc sie nie da, teraz postapiłabym inaczej

Gość jaka taka ognista
moi sie dowiedzieli w 6 miesiącu bo wcześniej nie było widać

Gość elza123
Nie pozostaje Ci nic innego jak wziąść sie w garść i starać sie o maluszka kiedy będziesz gotowa. Wiele kobiet przechodzi poronienia, mają załamania, ale później cieszą się zdrowymi maluszkami cieszą się zyciem i szczęściem.

a ile teraz Twoja dzidzia ma?

Gość jaka taka ognista
no i musisz wiedzieć jakie jest podeście twojego partnera do tematu kolejnego dziecka. bo chyba sie zmienił ????

on chce ale wydaje mi sie ze tylko dlatego ze ja je pragne miec

Gość jaka taka ognista
mój syn ma teraz 6 lat i ma też dtugiego 3 lata:) ale uwież mi jak byłam w pierwszej ciąży to byłam załamana naprawdę i zdana tylko na siebie

jego słowa "jak bedzie to bedzie, kiedy sie staramy" ? Jak mówie ze to nie jest tak hop gdyz najpierw trzeba isc do lekarza, brac folik itd. To on zawsze odpowiada to idz i zacznij brac :(

Gość jaka taka ognista
hmmm na drugie też ja się uparłam bo strasznie chciałam żeby starszy miał rodzeństwo:) i zgodził i nie żałuje:)