Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauula

Szukam informacji

Polecane posty

Gość Pauula

Gdzie najlepiej wybrać się w podróż poślubną - ale nie chcę tylko leżeć na plaży, mamy ochotę na jakieś zabiegi relaksujące i jakąś formę aktywnego spędzania czasu - ale nie zwiedzanie zabytków, tylko jakieś długie spacery w ciekawych okolicach, itd, jakie kierunki i jakie biuro polecacie? Termin: przełom lipca, sierpnia, ale lepsza druga połowa lipca :)

Gość Vi
Nam bardzo podobala sie Kreta. W sumie mozna powiedziec, ze to zabytki ;) , ale spacery bardzo przyjemne. Zupelnie inna pogoda, ladniejsze niebo i woda ;) . Co do relaksu jak sie juz zdecydujesz gdzie leciec biuro powinno Cie kusic atrakcjami hotelowymi. W wiekszosci juz chyba sauna silownia base jacuzzi masaze i tym podobne cudenka juz dostepne. Jak znudza sie spacery cos na pewno bedzie do roboty ;) . Teraz pewnie trudno bedzie zlapac cos taniego - sprawdz jakie biuro teraz ma znizki i poczytaj opinie - juz lubie jezdzic z alfa.

Gość Roomba
Tenryfa jest ładna. Mogą być spacery, lenistwo w hotelu, można na plaży, aqua parki, wycieczki krajozanwcze (wulkan). W przyjemnym ciepelku wszystko.

Gość polecam Chorwację ale dużo
też można przeżyć w Rumunii :)

Gość Roomba
Aaa, zapomniałam dodać, że na Teneryfie byłam też z Alfą. Nie wiem jak byście wytrzymali pod koniec lipca, ale moja koleżanka zadowolona była z Egiptu w Sherm. Dużo ludzi, może być mało romantycznie, ale koleżanka wróciła pozytywnie zmęczona i super naładowana energią.

Gość wydmy_w_łebie
Teneryfa jest prześliczna i kolejna osoba fajnie że się tam wybiera:) Na pewno można się zrelaksować, a i pozwiedzac jest co :)