Magda*23 0 Napisano Maj 25, 2009 cześć dziewczyny mam taki problem przez 3 miesiące nie miałam okresu więc poszłam do lekarza ten przypisał mi luteine i przy 14 tabl. zażywania wydawało mi się że mam okres. ale nie wiem czy mogę to nazwać okresem bo nie ma zwykłego krwawienia tylko za brązowione upławy i to bardzo mało. co o tym sądzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda*23 0 Napisano Maj 25, 2009 proszę pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialala1111 Napisano Maj 25, 2009 Może te plamienia sygnalizują nadchodzącą miesiączkę, ja czasami tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda*23 0 Napisano Maj 25, 2009 proszę pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda*23 0 Napisano Maj 25, 2009 sialala 1111 ale ja nie wiem czy mam to brać jako okres. Ja mam plamienie jak przeważnie jest na końcu okresu na końcu okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicja z filizanki Napisano Maj 25, 2009 umnie zawsze taka brazowa wydzielina sygnalizuje ze okres sie rozpoczyna napewno okres dostaniesz jak bo luteinie to na pewno, to spore masz te zaburzenia skoro juz 3 miesiace brak okresu, moze w ciazy jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda*23 0 Napisano Maj 25, 2009 nie raczej w ciąży nie jestem ja mam policystyczny jajnik i to jest przyczyna braku okresu tak że luteina na wywołanie. Martwi mnie to że mój gin przypisał mi Yaz i miałam wziąć 1 dnia okresy 1 tabl i ja wzięłam w pierwszy dzień pojawienia się tego czegoś. Obecnie strasznie mnie boli podbrzusze. Takie plamienie mam już 3 dni czsami pojawi się jakaś kropla kwi( dosłownie), potem ta brązowa wydzielina, albo jeszcze inna np wodnista ale nie całkowicie jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda*23 0 Napisano Maj 25, 2009 czyli nikt nic nie wie???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach